用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 玫瑰崗 prenursery 2013有結果嗎 ??, 有無人已收呀? ...
樓主: Pennypig
go

玫瑰崗 prenursery 2013有結果嗎 ??, 有無人已收呀?   [複製鏈接]

poodlema 發表於 12-11-22 13:55
回復 bobo101^*^ 的帖子

唔該晒你呀! 你提供親D野都好有用! 多謝分享!

不用客氣! 舊年我既心情同你地一樣, 我好明白架! 今年我就輕鬆一點, 因為會在RHS直升K1
RHS 在11月內要處理約3000份PN 及K1申請表, 又要幫緊我們PN生攪緊K1留位, 真係忙到癲呀!
希望大家可以順利收到OFFER啦

多謝晒你D INFORMATION, 好緊張, GOOD LUCK TO ALL OF US.

bobo101^*^ 發表於 12-11-22 13:52
我係RHS讀緊PN既媽媽, 睇見你地既POST, 都登你們緊張。我忍唔住又想講下, 舊年的資料你們參考: 舊年都係星 ...

嘩, 好緊張, 滴汗中

我大仔個年都試過一次....今次到阿囡都一樣係咁緊張.....加油呀各位~~~~~

kwokbobo 發表於 12-11-22 14:02
嘩, 好緊張, 滴汗中

明天中午仲緊張呀

honey_karen 發表於 12-11-22 14:09

我大仔個年都試過一次....今次到阿囡都一樣係咁緊張.....加油呀各位~~~~~

啊~你大仔讀緊RHS呀? K幾呀? 聽聞今年有兄弟姊妹都未必入到.....

K2 呀....其實我個仔個年已經有家長話我聽講唔一定呀, 所以好鬼緊張~~~

好緊張呀, 聽日仲要返工, 真係好難捱

希望明天收到信! 我想問你地都係心儀RHS 嗎? 仲有冇揀其他學校?

吓! 咁即係唔洗開信, 就咁睇左下角有無AM OR PM 就已經知收唔收LA......好驚呀.....

回覆:玫瑰崗 prenursery 2013有結果嗎 ??, 有無人已收呀?

希望收到厚的信封啦!

會 有 reject 嗎 ????????

引用:我係RHS讀緊PN既媽媽,+睇見你地既POST,+都

原帖由 bobo101^*^ 於 12-11-22 發表
我係RHS讀緊PN既媽媽, 睇見你地既POST, 都登你們緊張。我忍唔住又想講下, 舊年的資料你們參考: 舊年都係星 ...
Thanks

Thanks for your detail information, 希望喺呢度嘅各位都有good news

各 媽媽, 你們仔女有幾大呀. 我個仔得14個月,會唔會chance底d 呀...............

醒目開學勳章

大仔讀左一年PN﹐ 輪到細仔下年PN喇﹐我都好膽心學校唔收佢﹗

醒目開學勳章

回復 Pennypig 的帖子

我大仔10月出世﹐兩年前收左上午班﹗同班佢係最細﹐不過隔離班都有少數11﹐12月B。

Fullstop 發表於 12-11-22 14:53

大仔讀左一年PN﹐ 輪到細仔下年PN喇﹐我都好膽心學校唔收佢﹗ ...

讀左一年PN, 之後有冇上RHS K1?

Pennypig 發表於 12-11-22 14:47
會 有 reject 嗎 ????????

會有REJECT信! 去年我朋友心儀RHS, 收到REJECT後心情跌落谷底

醒目開學勳章

轉左校﹗但還是認為RHS是最好的﹗
‹ 上一主題|下一主題