用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York Special Case既briefing
樓主: koey329
go

York Special Case既briefing [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+crystalizedme+於+15-06-24+

原帖由 koey329 於 15-06-25 發表
其實york好難諗點解,會唔會係係因為你揀果個時段無人放位?據我知最早果班應該係無位

...
之前有人有8:30 offer呀,係special case playgroup 嘅,好似10:45就好full

引用:我今天收到電話話有k1+offer,不過要上2個w

原帖由 swarovski2011 於 15-06-25 發表
我今天收到電話話有k1 offer,不過要上2個workshop,免費的,一個是家長去聽,一個是要家長和小朋友一齊完 ...
我無收到call喎,係咪因為你個係大B?我都想知咩workshop,等你分享

回覆:koey329 的帖子

我係9月b,不是大b噢

回覆:York Special Case既briefing

好多人都收到call 呀

引用:好多人都收到call+呀 +

原帖由 tingkit 於 15-06-26 發表
好多人都收到call 呀
唔通囡囡interview表現好差,所以無,唯有K再報過

我都無收到call

引用:Quote:原帖由+tingkit+於+15-06-26+發表好

原帖由 koey329 於 15-06-26 發表
唔通囡囡interview表現好差,所以無,唯有K再報過
其實我覺得我女都in得麻麻,你女in嘅時間點?

你幾月b呀?

引用:你幾月b呀? +

原帖由 swarovski2011 於 15-06-26 發表
你幾月b呀?
我個囡9月B呀,interview個陣唔多合作果隻。唯有k1再in過啦,但之前briefing校長好似略略講過個workshop好似以前返學做project咁架喎,又話要睇家長有無誠意。。。始終我都無收到call,唯有等你地分享

佢咁多復活戰,可能你係第二批姐,唔好灰

收到call話有k1offer x2...要參加workshop.
13年11月細b

Received call too

但真係番果2個workshop就有k1位嗎?係咪肯定有?定係要番完又睇情況又乜又乜先有呢?

引用:但真係番果2個workshop就有k1位嗎?係咪肯定

恕小弟無禮。bb 八月至十二月出世就叫special case?! 間學校真special!

引用:恕小弟無禮。bb+八月至十二月出世就叫speci

引用:恕小弟無禮。bb+八月至十二月出世就叫speci

原帖由 Lovelebron 於 15-06-27 發表
恕小弟無禮。bb 八月至十二月出世就叫special case?! 間學校真special!
其實大家都明白細B係pn係會令學校收少幾個月學費,在商言商,學校唔收你pn係可以理解。但請唔好比太多假像我,例如明明唔打算收你pn,但又游說你join pg會加分。我唔介意比$買野,但好介意比左$但買唔到野

引用:佢咁多復活戰,可能你係第二批姐,唔好灰 +

原帖由 swarovski2011 於 15-06-26 發表
佢咁多復活戰,可能你係第二批姐,唔好灰
多謝你support,今日收到call,但miss左,以為係傳銷無打返去跟進,點知睇完ek。。。啱啱打去真係york,我都有得打復活戰,有D期待添

雖然佢打黎話係會俾k1位 但最擔心係 到最後又冇k1 offer ja..

‹ 上一主題|下一主題