用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 请问陈守仁要IN几耐?
go

请问陈守仁要IN几耐?   [複製鏈接]

引用:他很清楚地和我說看了3套disney+的dvd,+沒

原帖由 bb亞媽 於 12-10-06 發表
他很清楚地和我說看了3套disney 的dvd, 沒任何人問他們問題。不過其實我相信不是每個人也是這情況,他們應 ...
唔會瓜!張申請表只有基本個人資料,點用作西選?

引用:Quote:cmt1010+發表於+12-10-6+16:21+唔會

原帖由 tiggerpiget 於 12-10-06 發表
Need to submit the school report also, it can reflect the performance of the student at kindergarte ...
當然有參考作用,但我唔相信學校會只靠咁表面既野去決定收邊d學生。預定論根本不足採信。

引用:真奇怪……既然認為內定自己小朋友唔得,咁

原帖由 ssskwan 於 12-10-06 發表
真奇怪……既然認為內定自己小朋友唔得,咁應該係自己放棄啦,咩解究叫人家放棄哩? ...
你咁直接既

我就實會帶個仔去,因為可能佢就係被內定選好果個。

ssskwan  我純情嘛  發表於 12-10-6 20:27

引用:亞女考完,有英文和中文英文有重造句子,讀句

原帖由 JAMIE2011 於 12-10-06 發表
亞女考完,有英文和中文
英文有重造句子,讀句子,讀生字........
中文有iPad聽問題揀答案,有讀生字.......然 ...

回覆:bb亞媽 的帖子

抱歉了,真是誤會了你。希望你唔好介意。

回覆:请问陈守仁要IN几耐?

我估個iPad 內有好多問題,隨機抽出供小朋友作答,並同時入埋電腦做記錄。所以個個小朋友的問題都會不同。

‹ 上一主題|下一主題