用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Bangzo Children Books - Free Hong Kong Delivery Offe ...
go

Bangzo Children Books - Free Hong Kong Delivery Offer [複製鏈接]

正版書?我掃左幾頁見到narnia 7books $164, horrible geography 12books $213,會唔會平得太過份?
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

正,等樓主分享

我見narnia仲平過淘寶,實在誇張,d人成日話香港人唔睇書,實情係香港買書太貴

mimi1102  同意, 尤其是千禧B 之後出世的小   發表於 15-2-27 14:00
chulay  Agree.  發表於 15-2-26 16:30
Learning to Read, Reading to Learn.

早排將一d書add to wish list,今日睇睇,好多都貴返晒

同埋有d價錢混亂... HK$599.88 HK$800.00 <-- 有套書咁標價錢...

http://goo.gl/OEJHgU

The Wonderful World of Dr.Seuss 20 Books Gift Box Set Pack Collection

我買左呢套,但佢只係寄左12本黎...

呢間野真係混亂...

kirstyau 發表於 15-3-14 18:40
咁要嘈佢refund返部份啦!定佢寄過?
未知,今日收到,未得閒搞,希望佢寄返畀我,如果唔係要補返漏左個d仲煩

kirstyau 發表於 15-3-14 18:40
咁要嘈佢refund返部份啦!定佢寄過?
嘈完, 我原本叫佢返漏左個d黎, 佢話冇貨, 即時退左50%畀我, 同埋下個order 10% off
好彩我唔係買harry potter呢d有連貫性系列書, 佢send #1,3,5,7畀我, 要補返#2,4,6仲煩...

PY-Sing 發表於 15-3-17 12:44
咁你買嗰時幾錢?
買個陣$443,而家$750,仲out of stock,我有諗過佢mark錯價錢,不過佢其它書都mark up返,我唔理佢啦,我係見$443/20本先買佢,如果唔係唔買啦

PY-Sing 發表於 15-3-17 14:49
$443 好平. 希望你最想要的幾本, 佢有SEND俾你, 因為單本買好貴.
我格過價係好平所以先呢度買,點知出事
不過呢套唔係我書單裡面既重點,其實0個八本我唔補都ok

呢間我冇乜信心, 所以用paypal畀錢
‹ 上一主題|下一主題