用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 火炭boxhill收到offer letter
go

火炭boxhill收到offer letter [複製鏈接]

我今日收左信喇!am offer!!
好幸運!我個女收到anchors constellation, kln zenith n Fotan boxhill 3個am offer!!!
而家等樂基信!good luck everyone!!

0    0    0    0

引用:你會三間都交錢留位嗎?我已放棄了英藝的位

原帖由 WWM1124 於 13-12-02 發表
你會三間都交錢留位嗎?我已放棄了英藝的位。
Boxhill 諗梗⋯⋯大家有冇咩意見?

引用:看下你住邊。我安基司只係waiting.。boxhil

原帖由 WWM1124 於 13-12-02 發表
看下你住邊。我安基司只係waiting.。boxhill 勁近我家。我另有金巴迦南。但兩間都係pm.英藝話am.但我冇要。 ...
I live in tai wai.... Middle of all sch!!! So wait for hkps letter!!!

回覆:火炭boxhill收到offer letter

係啦!15 16 梗!

引用:got+PM+OFFER,仲係第一個OFFER,會交留位,看

原帖由 QQDawn 於 13-12-02 發表
got PM OFFER,仲係第一個OFFER,會交留位,看下有無機轉AM
Congrats!!!

引用:回覆+siujumpjump+的帖子 謝謝~唉IN左9間,

原帖由 QQDawn 於 13-12-02 發表
回覆 siujumpjump 的帖子

謝謝~唉IN左9間,暫時得呢個OFFER,所以會交左先
加油!好消息陸續黎搵你!

引用:請問火炭boxhill交留位費的deadline係幾時

原帖由 Charlie妹 於 13-12-09 發表
請問火炭boxhill交留位費的deadline係幾時?謝謝!
16/12

‹ 上一主題|下一主題