用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 浸幼VS九龍靈糧堂VS聖三一曾幼
樓主: todaysat
go

浸幼VS九龍靈糧堂VS聖三一曾幼 [複製鏈接]

引用:有枱!點會無枱,可能咁啱做緊活動啫 +

原帖由 magnitique 於 15-12-13 發表
有枱!點會無枱,可能咁啱做緊活動啫
九龍靈糧堂上至校長下至嬸嬸都好nice好有愛心, 我仔仔好鍾意呢間學校,好like返學,到現時K3, 老師不時會攬下佢添!
Ps. 細佬有pm offer, 會讀👍

引用:Quote:Jessie0807+發表於+15-12-14+01:09+

原帖由 todaysat 於 15-12-14 發表
係咪有個戶外活動場地,可以sir滑梯,踩單車?我見佢網頁介紹話有,但in個日就唔見,其實用得多唔多?佢課 ...
有戶外運動地方但細,由今年開始每天都有運動堂上

引用:Quote:原帖由+todaysat+於+15-12-14+發表係

原帖由 Jessie0807 於 15-12-14 發表
有戶外運動地方但細,由今年開始每天都有運動堂上
另外課外活動都好多,學校安排outsource 返黎學校教,需收費!

引用:每日都有運動堂幾好wor+,+九龍靈糧扣晒學卷

原帖由 ching121 於 15-12-14 發表
每日都有運動堂幾好wor , 九龍靈糧扣晒學卷都唔駛交學費,有課外活動要交錢都可以接受ya ...
今年仔仔k3, 每月只比125$茶點費咋!我地住得近,連校車都慳番😂
所以可以張本身打算比仔仔讀私校嘅$出外學其他野,一舉兩得👍

引用:回覆+ching121+的帖子 同埋請問學校有NET+

原帖由 ching121 於 15-12-14 發表
回覆 ching121 的帖子

同埋請問學校有NET 堂嗎? 一星期幾多堂?
乜野係雜費?除左買書薄同茶點,冇其他啦喎!
而且學校好好,有書薄回收,安排比d唔想買新書嘅家長添(除左K.1冇呢個安排), 不過係要抽嘅,利申:我好好彩,K2/K3都抽中,d書好新淨,感恩!e家哥哥d書又可以留番比細佬用, 夠環保,學校又好好,幚輕家長唔小!

引用:Quote:原帖由+ching121+於+15-12-14+發表回

原帖由 Jessie0807 於 15-12-14 發表
乜野係雜費?除左買書薄同茶點,冇其他啦喎!
而且學校好好,有書薄回收,安排比d唔想買新書嘅家長添(除左 ...
有net!

‹ 上一主題|下一主題