用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村報喜區
樓主: 濼晴
go

又一村報喜區   [複製鏈接]

e?睇來今天收到信的都是am offer~~~好緊張~~想即刻飛返去睇信箱!!!!

另外,之前好似見到家長有提過全日班學費問題,今年全日班係二千頭架咋~最重點係全日班有個勁好處,就係午睡之後會係由net teacher有story time!!!一定唔係間間學卷幼稚園可以做到!!

kelly0204  
所以我咪超LIKE
但無奈今日仲未收到信  發表於 12-11-7 16:36
irene828330  個日主任都有講過全日班會起午睡後有英文老師講story time同會在操場上唱歌  發表於 12-11-7 16:11
juliakmy    發表於 12-11-7 15:14

我細仔都收到am offer啦~~~開心都爆,可以同哥哥一齊返學~!!
各位,如果真係想轉,越早入信越好,學校會排個list,一有位就轉,我大仔pm,三月註冊日入信轉上午,開學時都仲係排緊35,排到依家都未排到~~

寫信~

kelly0204  ok,明白啦樓主....
唔該晒  發表於 12-11-8 14:55

CHIHIMNAM 發表於 12-11-8 14:53
即大仔pm, 細仔am?

yes~所以希望大仔都下年會排到轉am~~~!!

另外,又一村有幾批interview架,遲寄信都有得in,
我上年11月冇去in,1月時再交表,2月in,3月就註冊了,但留意之前好似見到家長講依家網上dl張form只可以選pm了~!!

kelly0204  請問waiting會否有offer?
我覺得間學校好似大抽獎咁。就算表現ok都未必有機會  發表於 12-11-8 22:32
kelly0204  請問waiting會否有offer?
我覺得間學校好似大抽獎咁。就算表現ok都未必有機會  發表於 12-11-8 22:32

waiting其實都好大機會呀,你見淨係呢度EK都有D家長話唔會註冊啦,而且可能好多家長如果KV ST CAT KM等等出左RESULT,可能就會放棄又一村,始終又一村係學卷,好多家長可能想有得揀都揀無學卷呢~~所以你地第一批WAITING好大機會呀~不要灰心~~
‹ 上一主題|下一主題