用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 st paul co edu 几時知2nd in or result?
go

st paul co edu 几時知2nd in or result?   [複製鏈接]

回覆:st paul co edu 几時知2nd in or result?

唔知今個星期會唔唔call呢?如收到call的家長,可否通知一下?

回覆:st paul co edu 几時知2nd in or result?

上年是星期六先收信,再下一個星期一收call,不知今年情況又是否一樣。等大家一有消息上來報喜

有消息嗎?

係囉,點解唔見咗個post? 除了「仔仔媽咪」外,仲有冇其他家長今天已收信?

恭喜所有收到電話的家長和小朋友們!請問你們已經收到信嗎?

引用:今天收信但還末收call! +

原帖由 mom1118 於 15-10-23 發表
今天收信但還末收call!
多謝消息,一陣回家看看還有冇希望

引用:今日都收唔到信,係咪等於+game+over?

原帖由 kongman 於 15-10-23 發表
今日都收唔到信,係咪等於 game over?
我都好想知。

‹ 上一主題|下一主題