用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 真心求教,地區一線頭20%女仔自行選校
go

真心求教,地區一線頭20%女仔自行選校 [複製鏈接]

smilemama 發表於 22-12-7 08:56
而家十分迷惘,家人都是配合女兒的沒有所謂呢

既然無講過具體名次.咁講個校名,應該不會暴露個人資料.
有校名,再有前20%.應該會有更多更接近的建議出現.

DD仔 發表於 22-12-7 09:39
唔使咁驚,我一早開咗自己讀APS, 但都冇人起到底,只要唔透露太detailed嘅嘢就得㗎喇
你起碼要講自 ...
係冇人會咁無聊去起底.
講"冇人起到底"即係包含有人起但起唔到

DD仔 發表於 22-12-7 09:46
你又點知冇人嘗試find out我係邊個?呢期我咁高調,成日都3C1D,又B1S又盛
...
咁樣係"以小人之心"咯.
反過來,"以君子之心"開心啲架

PS:拿,我就講一套,做就另一套

HK-MAN 發表於 22-12-7 10:25
我估佢應該係啲50-60巴仙b1生既小學…20%內咪1a囉…我係咁計數的
家住東區,去KL3返學.
請問,這是官津小嗎?至少已經排除了KL3最熱門的兩間津小:"喇嘛"(喇無需講,嘛通瑪).

既然不是官津,不言而喻啦.(樓主話不方便開校名)

Poyau 發表於 22-12-7 11:08
請問小學在那個網
B1女生大抽獎本區女校/保底之選如下
看看那些心儀
隔離有post ,KL3網

bananaGi 發表於 22-12-8 15:46
阿瑪.... 仲去闖... 留係瑪啦
咪即係非就讀該小學.

排除了就讀該小學,還有乜津會跨區甘遠去讀?

答案只有直私.

又話不方便開校名,應該是EK大熱
‹ 上一主題|下一主題