用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search ...
go

聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search 唔到嘅? [複製鏈接]

但SC1月22日 interview, playgroup1月11日先開始,唔知會唔會對interview有影響。
現在已經上緊佢個 Christmas playgroup ,唔知仲報唔報好?

回覆 Applepp123 的帖子

今年的已開始了,一連5天,每堂個半鐘。係SC𥚃上堂。
playgroup的報名表只派給現在SC的學生。

我是朋友給我的。他說報名表是可以影印。但報名表上要填有沒有報佢哋個N班。可能好彩抽中了。

回覆 BabyBear0202 的帖子

Christmas  playgroup  已完了。老師很有愛心。感覺很好。1月也有playgroup? 但不是學校假期?
SC 的christmas playgroup是在學校𥚃上堂 ,亦是SC自己的老師教的。
Pebbles是開在SC 樓下,不是同一間鋪位。

我的見解是 ST Cat 每年開的christmas playgroup 是學校老師教亦是在ST CAT 內的。因是學生假期呀。報名表只供現有學生。

pebbles 是在ST CAT地址樓下,會長期有playgroup,應不是SC自己老師教的。
‹ 上一主題|下一主題