用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Joyful World 麗城認真吹水區
樓主: 出前小丁
go

Joyful World 麗城認真吹水區 [複製鏈接]

回覆 iciclex 的帖子

Hi. Yes. They do, usually they share photo with us in google album every month. I can download these photos. They also put some photos in their FB as well. But not all, they are selected.

放假啦,大家唔知有咩做呢???? 去邊到玩呀.

回覆 lightingchung 的帖子

有無邊間你心儀架?? 我依家都未開始諗.

回覆 agunesu 的帖子

邊到聽返黎架???? 堅唔堅.

回覆 fatfathung 的帖子

放得耐我又覺悶,唔放我又見唔夠,真係好矛盾.
不過周圍都係人,都唔係好想出去.

回覆 wpang002 的帖子

係呀.我睇緊11月d 相jar. 快d有12月啦.

凍凍地無所事事碌下個facebook, 我發現到有我地D outing 相啦.

今年talent show 係Tuen Mum. 大家點睇??? 好似好遠咁

回覆 DevilPig 的帖子

我見佢好似更新左2015-16 嘅升小資料. 我見都幾平均. Offer 好似都ok.咁.
http://www.joyfulenglish.edu.hk/en/index.html

fatfathung 發表於 16-4-20 00:04
我冇參加呀,而且我覺得幾貴下
咁1年1次.老爺99又想睇.都無得計果D錢.

學校好多人病,你地仲俾唔俾小朋友返?

我睇 circular 又無講...

不過佢地好快就上報左衛生防護中心,跟住又好快手做左好多措施. 今日接送都見老師學生帶左口罩.

回覆 ptrade 的帖子

我自己覺得老師都看重自理能力. 因為小朋友每日都要自己換indoor shoes.所以佢係屋企換鞋都係自動波. 係屋企佢又識問我拎餅餅食,又識講please. 呢d 我係屋企無特登教,不過佢就係學校學.
另外我都like 佢地嘅學校d 活動,都算多家長活動,我可以報名講下故仔咁. 認識學校d 人同個環境. 自己又會安心好多.

我諗佢 Joyful賣點係英普. 不過佢地其他basic 野都做得好足嘅. 你可以打聽下.
‹ 上一主題|下一主題