用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 劍鳴幾時有結果
go

劍鳴幾時有結果 [複製鏈接]

引用:哎,其他學校已經要交學費註冊,但系又想等

原帖由 joey_bear 於 16-04-09 發表
哎,其他學校已經要交學費註冊,但系又想等埋劍鳴結果。之前封信寫4月底前,有冇人知道大概幾時?

...
4月30日前

引用:聽聞劍鳴好多都要等call+waiting先入到。我

原帖由 Ann201403 於 16-04-10 發表
聽聞劍鳴好多都要等call waiting先入到。我冧多數都收waiting多。到佢交留位費後再等call waiting吧!

...
我覺得因為有km offer個d通常都攞住sc、lh d位的人,根本來來去去都係個批人,「貧者越貧,富者越富」所以km要call waiting

引用:Quote:原帖由+vwvwvw+於+16-04-10+發表我覺

原帖由 hilaryashley 於 16-04-10 發表
其實我一直有疑問, 點解d名校都係收同一批學生, 有sc offer, 就有維記, LH, KM....

呢類學生有咩特質:surp ...
最大特質係大B,超大B
於是佢地較為「成熟明理」D,戒片戒快d,硬淨D,就算資質點差最多咪同d中B或後dd B level一樣

如果唔係點解d細B,如11、12月BB第一年考唔收,但玩多年repeat,會大部分都收?

引用:要坐得定!我表姐囡in+K+時,大部分學校都

原帖由 Grace0416 於 16-04-10 發表
要坐得定!我表姐囡in K 時,大部分學校都係坐定定微笑,冇乜答人!想當年有sc, gh, kv offer!

...
in k 同 in n d 標準係兩回事

‹ 上一主題|下一主題