用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 st. cat interview之後感
樓主: breadbb
go

st. cat interview之後感   [複製鏈接]

回覆:st. cat interview之後感

我只答咗兩題,不過佢話無影響㗎嘛,由佢。而且我小朋友表現情都麻麻,我諗應該無機咯

引用:其實會唔會老師覺得in得幾好o個d先俾多d時

原帖由 dell-bk 於 12-11-01 發表
其實會唔會老師覺得in得幾好o個d先俾多d時間你填埋份問卷
問卷其實係第二關...
...
又未必嘅,我地唔好下下都諗咩都有原因,可能真係無的。我亦識教幼稚園的朋友,都話係啲家長硬係要諗到樣樣都有玄機咁,其實根本就唔係

引用:女女今日IN完,+表現無我想像中咁好,+我起

原帖由 MyLittleTiger 於 12-11-01 發表
女女今日IN完, 表現無我想像中咁好, 我起初係有D唔開心。不過好快回覆返, 諗深一層, 呢D係緣分來的,  ...
我都覺得係,我女平時唔係咁,但今日好差,夜晚食飯後我同老公呀女一齊傾偈,問佢點解老師叫佢做嘅嘢唔做,係咪唔鐘意間學校,佢話:係呀,個學校xx放學xxx(x係聽唔到嘅bb話)跟住一大堆聽唔明嘅嘢!
點都加啦,當一次經驗囉

引用:Quote:原帖由+coffei1+於+12-11-02+發表咁

原帖由 bonnieleong 於 12-11-02 發表
我係1號in,個盒又係實到開唔到,裡面有餅乾同香蕉,要阿仔攞"香蕉"放在碟上,之後要比"媽媽"食

...
我掛住填表,老師叫我女拎餅,個樣同真一樣,佢想自己放落口,之後原來叫請我食,俾呀女一嘢隊咗塊假餅入口

引用:Quote:原帖由+YvonneEddy+於+12-11-02+發表

原帖由 baby_tigger 於 12-11-02 發表
me 2,但亞仔唔肯唱
in 完出去見到爸爸就喺度唱
我女都係,in完等佢爸爸時不停唱,激死我

‹ 上一主題|下一主題