用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 SPN 16/17就快可報名喇
樓主: cheungsm1
go

SPN 16/17就快可報名喇 [複製鏈接]

回覆:SPN 16/17就快可報名喇

我好喜歡教會學校,可以教到小朋友品德好好,全日就更加好,可以學埋自理。我都有報到大埔(學校將會搬去大圍),有幸有interview 機會,但我會報埋spn,想增加機會入讀。大家努力,揀定相啦!

引用:Quote:原帖由+lvmh88+於+16-02-04+發表我好

原帖由 cheungsm1 於 16-02-04 發表
好幸運呀!有得interview
但聽聞都見好多人,都好大競爭!

引用:回覆+lvmh88+的帖子 乜唔係就係收幾多in幾

原帖由 tweetyho 於 16-02-04 發表
回覆 lvmh88 的帖子

乜唔係就係收幾多in幾多咩...約見人数與收生人数相約
我都以為係,但睇番舊post,都見成百人收36個...

引用:Quote:原帖由+tweetyho+於+16-02-04+發表回

原帖由 Eskridge 於 16-02-06 發表
是的,收幾多in幾多
前輩,我睇過舊post, 你有提過spn比spk深,請問你知道spcn 又深唔深呢?雖然有得in唔代表實收我,我都想多了解st Paul 係例的學校。有點肯定的,一定係happy school, 我想女兒讀書的壓力細啲,係碼唔會幼稚園就咁辛苦,所以我真的喜歡st Paul。但矛盾係又怕適應唔到小學。先唔講係咪spc啦,普通津小都壓力三千斤重....前問前輩點取得平衡呢?

請問約幾時知有冇interview?

係咪5月先出信通知有冇得interview呀?

‹ 上一主題|下一主題