用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York Special Case既briefing
樓主: koey329
go

York Special Case既briefing [複製鏈接]

回覆:York Special Case既briefing

我諗我要打去問下点解我八月b報咗special case pg 都未有offer

引用:黎緊7月也會開始返佢個pg,校長之前講明spe

原帖由 kycada 於 15-06-25 發表
黎緊7月也會開始返佢個pg,校長之前講明special case果d小朋友上佢個pg就可以上K1我先報咋,希望佢唔係呃人 ...
我報pn前已經上咗2轉pg,報pn 吾收,變左special case pg,7月返,我打去問左3次佢話收我先報special case pg 咋
我都有其他pn offer,所以要2邊返住先

我都無收到call

睇完哂你地comments我仲灰,我乜都無收過

引用:Quote:原帖由+crystalizedme+於+15-06-27+

原帖由 koey329 於 15-06-28 發表
你唔係報左special case pg咩?我諗special case pg未必個個有pn offer架,始終位係有限,我諗真係要睇彩數 ...
我以為係報咗都收到tim
thx

不過我都怕最後k1 offer都無

我今晚返屋企先收到信收我囡pn 3:00-5:00

但我交哂錢另一間pn
今日亦已返special pg第一堂lu
唉。。点好

而家我都吾sure 佢上special pg到oct 係咪有k1 offer....同埋係咪若有offer 都要繼續上

引用:你是大b嗎? +

原帖由 swarovski2011 於 15-07-02 發表
你是大b嗎?
Aug bb

引用:今日上完第一堂playgroup,+返到去都收到信,

原帖由 winnie84 於 15-07-03 發表
今日上完第一堂playgroup, 返到去都收到信, offer 3-5pm...9月開學, 我個係8月b

...
我都係呀。。
你上幾点pg?
你會take offer ma?

‹ 上一主題|下一主題