用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 體藝有信
go

體藝有信   [複製鏈接]

我無收到喎

請問你地收到信既係米va, 有無機會pe無咁快收呢??? 好擔心呀!!!

回復 橙汁 的帖子

唔該你呀!!!

我諗我仔都無咩希望啦!!!

回復 花花花 的帖子

我又覺得唔係喎, 如果多謝參與, 又使咩親手簽咁多個名喎, 我估都係一個暗示, 有機會收你, 提你俾心機溫下書, 唔好咁懶散.

回復 花花花 的帖子

咁就應該所有交左申請表個d但無得in個d都應該收到啦, 交左表無得in個d, 都應該尊重, 係米???

咁其實, 你有無收到信呀???

花花花  無信。  發表於 12-4-22 01:30
mic823    發表於 12-4-22 01:30

但我都覺收到好似係好d喎

回復 JustAParent 的帖子

我都同意你講, 學校唔需要用呢封信去留學生, 而且, 亦唔會違規, 但事實上, 暫時係有人收到, 有人收唔到. 而且, 校長親自簽名, 即係咁, 我諗校長唔會得閒無事做, 想練下簽名, 就去簽百幾封信. 而且, 上年係無封信. 所以, 意思一定有, 係咩就真係唔知.

其實, 考得體藝, 大部份都係好想入, 依家有封信, 真係想話唔諗都幾難, 收到, 會諗, 係米收我??? 收唔到, 又會諗, 係米唔收我??? 好難平常心等到七月!!!!

唯有希望大家都可以入到啦(包括我仔)!!!

我都收到啦!!!

封信唔係copy之後校長簽, 而係有埋小朋友個名.

咁到底係咩意思呢??? 好迷惘呀!!!

回復 minirose 的帖子

如果係咁就最好啦, 大家可以唔使咁迷惘.

不過, 往年係無封咁既信, 校長都係呢一位喎!!!

Carmen2004121  越猜越疑問 ?????? 既然選得體藝都係預左玩埋大抽獎 . 就盡力玩晒去 , 等 7 月收好消息啦 !!  發表於 12-4-23 14:10

回復 KKpapapa 的帖子

你意思係...???

回復 mrs.so 的帖子

見到你留言, 又開始好驚, 好亂啦!!! 可唔可以講詳細小小, 或者問一問你朋友, 信既內容係點呢???

我相信呢度好多家長, 呢幾日都因為呢封信, 好不安, 如果多d資料, 大家都會安心d等到七月放榜. 謝謝!!!

可唔可以ma煩你問一問你朋友, 詳細d話比我地知呀??? 我諗大家都好心急了!!! 謝謝!!!

mrs so 唔該晒你呀!!!

會唔會係你朋友太緊張, 睇錯左, 唔係reject, 只係話呢封唔offer信, 一切要等7月教育局公佈呢???

花花花  佢話比小學校長LOOK SEE 真真喎?  發表於 12-4-25 09:59
kanlawts  我地個個都已經好緊張,比亞So封攪到坐立不安,怏d弄清楚吧!唔係死好多細胞。  發表於 12-4-25 09:59

無錯呀, 原本個個都收到, 都唔想諗啦, 但依家又...雖然, 明知點都要七月先知, 都要填好大抽獎表格, 但都係好心急, 好緊張, 好心煩呀!!!

回復 花花花 的帖子

咁你真係好有決心要入體藝呀!!!

希望大家都入到啦!!! 依家唯有等啦!!!

唔好意思呀, 我唔係唔信你呀, 不過, 依家大家心情都好緊張, 右上係依家又收到呢封信.

其實, 可唔可以問一問你朋友, 封信寫reject個段係點, 或者一句都好. 因為, 我好相信, 以一間津校, 真係唔會夠膽係7月10日前通知家長reject. 所以, 我先估, 係估, 你朋友會唔會太緊張而睇錯呢!!!

再次講, 唔係唔信你呀!!! 唔好誤會!!!

回復 mic823 的帖子

我個封都有名!!!

其實, 依家個個, 個心都15/16, 未收到信時, 擔心收唔到, 收到, 又驚同人唔同, 其實, 都咁多版, 我見大部人都係收到一模一樣既信, 但亦有話唔同, 咁其實可唔可以請覺得收到唔同信既, 講詳細小小, 又或者寫埋個段或者個句出黎, 等大家都知道有咩分別, 唔使大家係度估估下. 講D唔講D, 真係攪到人, 好亂, 好心急, 好緊張.

回復 kanlawts 的帖子

我封信同你封係一樣!!!

係啦, 如果睇到唔同既朋友, 可唔可以好似kanlawts咁, 打上黎比大家睇下??? 因為實在太疑感啦!!! 其實, 我相信大家都想睇下另一封或reject信係點寫. 咁可唔可以請你們的朋友幫下手呢??? 謝謝!!!

回復 花花花 的帖子

咁其實又唔使一字不留咁寫出黎架, 如果可以, 你問你朋友借黎睇多次, 有咩重要字眼, 你幫手記一記, 話聲我地知呀!!!

其實, 我地都係想知有咩唔同, 大約都得架啦, 例如, 我地有6段, 咁你朋友封信有幾多段呢???  又例如, 我地係校長親筆簽名, 咁佢地係唔係呢??? 以上呢兩個例, 都唔使打字上黎架, 不過, 已經睇到分別.

回復 花花花 的帖子

唔該晒你先!!!

咁如果得兩段, 咁即情係唔同喎!!!

唔知mrs.so個朋友個封係米都係得兩段呢???

‹ 上一主題|下一主題