用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) ...
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) [複製鏈接]

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

各位親愛ge靚媽,

我都知要搬屋架喇...但係呢排真係好唔得閒...一得閒上黎見到你地就掛住"爹"...硬係"的"唔起心肝去開新版.....而家夜夜地冇咩人就開新版啦~~~

mp---得閒記得上黎幫手拜旺個場喎....呵呵....

cheungmp 寫道:
可能我地間屋太迫啦....唔知 hs 幾時得閒同我地起過間又大又新嘅[size=xx-large]大屋呢~~~
[quote]
nice1314 寫道:
同學仔,

我都有咁既情形試過,尤其打得多字!
所以而家我多數打落word度先,再copy上去   [quote]
heiheikeikei 寫道:
噢.....咪就係一打得多少小字....就"hang" 機囉....乜字都無....

即刻無晒mood, 想搵KEC開D葯"比我部腦"食!!!!

跟住無mood 行開咗....[quote]
[/quote]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八)

舊part在此

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八)

唉唷........搞錯左少少野添.....一時忘記左改....而家我地應該係續集九喇.......copy左之後唔記得改返添...........................算啦...冇計~~~

親愛的,

kk冇野吖嘛?????

hh好返哂喇係嗎???

hs,

咁夜...搬屋....好似有d...走佬...感覺....

kec

等左hhkk好耐...
我有d   

goodnite lar!

kec

Huisys 寫道:
親愛的,

kk冇野吖嘛?????

hh好返哂喇係嗎???

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

親愛的,

真係好特然.....kk 唔算高燒....keep住100咗右....好過哥哥
(我坐咗係電腦前面,kk突然(抱主熊仔,拎主相機仔)行入里同我講
KK:mami,我見到哥哥想拎kk相機, kk真係好鐘意個hello kitty 相機㗎.(佢係將相機仔卦床頭)
我:(我見佢震震地咁講我就安慰佢話)唔洗驚,哥哥瞓咗)
kk:唔係呀,kk真係好鐘意㗎。哥哥係kk床道想拎kk呀
(哇.我真係好驚.......hh瞓咗㗎喇,點會拎佢心頭好,我咪抱個女去床度瞓,就feel 到kk個身罄罄地,咁咪去check)
最好笑係,原來kk發燒係會好似人地醉酒咁唔停最講嘢.....打住"喊露"都仲講. 次序有D亂,咁我知佢應改將夢景變咗真實嚟投訴

佢好奈無燒過,真係唔知佢咁多嘢講

hh號返晒.(hh燒得好靜,可能高燒D卦)

**都話我尋一係黑仔日.

Huisys 寫道:
親愛的,

kk冇野吖嘛?????

hh好返哂喇係嗎???

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

你有無得形容再衰D耶.....

可以樂觀D講:母親節有新屋,真好∼∼∼

(不過你又講得鬼咁貼切)
Cassey 寫道:
hs,

咁夜...搬屋....好似有d...走佬...感覺....

kec

親愛的...

改得番....你係妳自己開嘅message 道做番"編緝" 係"標題"該番你想改嘅就得喇~
Huisys 寫道:
唉唷........搞錯左少少野添.....一時忘記左改....而家我地應該係續集九喇.......copy左之後唔記得改返添...........................算啦...冇計~~~

[size=xx-large]到~~!

又黎過~~~~

大吉大利....出入平安....聽教聽話.....考試順順利利, 學業進步........最緊要大家身體健康....開開心心...小朋友精靈活潑..

[size=large]報到

[size=x-large]報到先.......

[size=xx-large]到 !!!!

mp,

Replied your pm, pls check !!
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

同學仔,

咩樹咁黑呀? :cry:
kk今日好D冇?有冇睇e生?
放心,雨後便是晴天呢!   
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

親愛的,

thank you....我以為淨係回應先可以做編輯添...原黎個topic都可以改..真係唔該你提點我喎~~~

而家改好喇...     

kk今日點呀???我都唔知小朋友發燒會"語無論次"...好似飲醉酒咁...............從kk口中聽起黎..佢真係當個kitty相機係佢命根咁喎..............你駛唔駛keep多一果當後備呀???
heiheikeikei 寫道:
親愛的...

改得番....你係妳自己開嘅message 道做番"編緝" 係"標題"該番你想改嘅就得喇~[quote]
Huisys 寫道:
[/quote]

hi, all mama,

我黎啦!祝各位 HAPPY MOTHER'S DAY.

祝KK  早日痊癒!
gif[/img][img align=left]_455.gif[/img]

del.

我老爺好少插手理亞囡d野。昨天親我返工,將d海洋生物圖片貼晒落張畫紙上,真係激c我啦。今日又重新畫過一張囉。
祝kk早日退燒,hhkk可以睡覺好既。

早晨呀~~~     

好耐無出現, 報個到先 !!  

hi 1C mami,
請問本 CT 係響屋企定響老師度 ?
‹ 上一主題|下一主題