用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有無百科全書,品行德育書好介紹
go

有無百科全書,品行德育書好介紹 [複製鏈接]

有無百科全書,品行德育書好介紹

我想買百科全書,品行德育書,中,英皆可
有無好推介     

Re: 有無百科全書,品行德育書好介紹

I have Time Life o個 set 百科全書, 品行德育書 & 創意書.  好正 but 好貴, $16,000  

品行德育書 ==> Milly Molly 都 very good wor, $1,XXX only, 我都買左 ar

thx!!!!
我都睇過time life個set,我都覺得幾好....但係而家$23,000
百科+品行都要$18000.....好貴
想揾吓有無其他比較吓先
professor 寫道:

I have Time Life o個 set 百科全書, 品行德育書 & 創意書.  好正 but 好貴, $16,000  

品行德育書 ==> Milly Molly 都 very good wor, $1,XXX only, 我都買左 ar

bb2006 寫道:
thx!!!!
我都睇過time life個set,我都覺得幾好....但係而家$23,000
想揾吓有無其他比較吓先

$18,000 ? 搶 $ 咩  

see see Milly & Molly la, really good ga

Milly & Molly ,係邊度有得買
professor 寫道:
[quote]
bb2006 寫道:
thx!!!!
想揾吓有無其他比較吓先

$18,000 ? 搶 $ 咩  

see see Milly & Molly la, really good ga [/quote]
‹ 上一主題|下一主題