用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 荃灣浸信會幼稚園 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟IV
樓主: christina
go

荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟IV [複製鏈接]

Re: 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟IV

Eric-papa,

"正在審批中", 即係未成事實, 你唔好講到已成事實.
你幾時轉行, 做了運輸業?

必必 寫道:
Eric-papa,

"正在審批中", 即係未成事實, 你唔好講到已成事實.
你幾時轉行, 做了運輸業?

睇怕明天一早, christina要開新版了.

再加上最近bk 常常down

必必
你知吾知長隆好似今個月, 開多一個水上樂園?

maku,

知道, 今個月中開幕, 好似幾好玩. 上星期仲同細妹傾開, 想暑假組團去番禺玩幾日, 一日去歡樂世界, 一日去香江野生動物世界, 一日去水上樂園. 你有無興趣? 不過要睇下幾時就到時間.

good morning

必必
当然有興趣
另今個月24-25号, 我地可能要丢低仔女
自己去番禺2日, 因為仔女24号要返学,再加上主要同老公同事一起去番禺某醫院整下塊面, 哈哈

早晨各位.

必必:我都有留意個番禺水上樂園, 我都想去啊. 不過仔仔太細, 待佢大d先可以暢泳. 另外, 我想問ymca抽籤何時知, 有無入籤紙比我架????另外, 是否我女要報初一班, 我多數報1,3,5/2,4早上la, 你/010/yiiyo/oiyingdaddy又會報那個. 唔知可否join埋一齊.

早晨各位.

必必:我都有留意個番禺水上樂園, 我都想去啊. 不過仔仔太細, 待佢大d先可以暢泳. 另外, 我想問ymca抽籤何時知, 有無入籤紙比我架????另外, 是否我女要報初一班, 我多數報1,3,5/2,4早上la, 你/010/yiiyo/oiyingdaddy又會報那個. 唔知可否join埋一齊.

bk又short左, 出二次

各位早!

Christina
唔該開新版啦, 好慢............................

醒目開學勳章

必必
收到,咁「街市組」到時手緊D,
買少D...反正真係會食唔晒嫁...
最多挨一晚啫!
餓餓地先似 wild camp嫁嘛 ...

christina
多數選二日,但時間未決定...
重要就埋其他暑期課外活動情況.
所以要到時先算...

010�必必

今次真係要睇餸食飯, 可否e張update list 比我呀.
我諗私家零食都食飽, 又有柸麵, 點會餓呀

[quote]
010 寫道:
必必
收到,咁「街市組」到時手緊D,
買少D...反正真係會食唔晒嫁...
最多挨一晚啫!
餓餓地先似 wild camp嫁嘛 ...

[size=xx-large]又提提各位14/5交手挽袋, 記得寫上姓名, 班別

唔好掛住去camp 玩到唔記得呀

醒目開學勳章

mcphee
我無yiuyo買野後個list,我比最後係我手個份你先.

我成日担心到時要拎返好多野走就閉...
好在而家有黃生部車,
最多到時所以剩餘物資送晒比佢.
以報答佢地贊助大部份食物�啤酒
若真係無野剩就送感謝書一份啦!

[size=xx-large]Urgent
christina
快d開新版...唔留言住啦...太慢啦

個個走晒啦去新版啦, 傻瓜, 重係到   

醒目開學勳章

[size=large]荃浸V
‹ 上一主題|下一主題