用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 荃灣浸信會幼稚園 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟IV
樓主: christina
go

荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟IV [複製鏈接]

Re: 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟IV

衰鬼...以為妳唔得閒 tim, 諗住閃去...睇書.   
yanyanmama 寫道:
我夠游手好閒, 不過2頭都游下

TRAMTRAM
你知唔知佢講麥, 我唔明

我唔明......................

[quote]
010 寫道:
tramtram
我地明你講咩嫁...麻煩晒你啦.
[/quote]

嗄, 妳重諗緊....
我欣賞妳, 求知慾咁強....  
我知喎....
佢明我會幫手報料...

[quote]
TRAMTRAM
你知唔知佢講麥, 我唔明

因為小偵探, 首要求知慾強

010,

無所謂啦! 到時阿仔唔鍾意食就唔食, 等佢餓下.

各位,

明天要帶水壺(要有名), 手巾, 如果有揹帶的水壺就唔駛帶袋都可以.

小偵探

老闆放人末 ?   
因為小偵探, 首要求知慾強

小偵探

閃唔閃得 ?

各位好

剛聽完講座, 好正啊. 除了我之外, tramtram/yanyanmama及keimother都有聽. 講左右腦(全腦智能). 個講師好生鬼     

4月30日派評估表.

5月19日家長要採排唱歌.

010/必必/yiuyo/mcphee:你地幾個要注意la. miss so話6月27日(星期三), 全校會攪玩水(水運會) 得10個名額做家長義工, 我已向祝老師報左名, 唔好話我唔通知你地.(有快襯手la)

報告完畢

[size=xx-small]hi

010,

你終於有無出現?

各位, 今日高班重點.

4月30日派檔案, 5月4日交回
4月24日派歌詞給家長練習
5月19日家長唱歌綵排
5月7日-6月8日 第一, 二階段模擬小學, 要寫家課冊
                             分科上堂, 有小息,
                       要帶筆袋(3支鉛筆, 擦膠)
                       顏色筆(臘筆/木顏色筆/水筆)
                       自備健康零食, 水壺, 食物盒, 手抽袋
第三階段 6月11-26日    專題研習

老師剛剛先通知, 明天我要陪小朋友綵排,  不過到時我要早少少走, 因為要湊女返學.

Christina, 你講的名額是每班10個/全校10個?

yiuyo:你知我的強項是什麼?

必必:明天會同你個仔一齊去拼音, 你話定佢知woo, 我驚佢好有性格話唔跟我.

010:上次唔覺意見到你d分咋(心想是我就好LOR)

MCPHEE:SORRY, 我今晚找唔到個模, 好可能在我細佬家.幫你唔到添. :cry:

[size=xx-large]ok!!![size=xx-large]thx           

必必:每班10個

甲蟲王者1:HI, 你知唔知我是邊個MOM????

010    hi[size=xx-large]010    hi

醒目開學勳章

甲蟲王者要乖乖

必必
我當然去唔到...可惜可惜,

christina/yanma/tramtram/keimom
(全腦智能). 有咩貼示提要?有無note借來看看?

5/19我地要去木偶劇喎?
希望明天重有位啦....

[size=x-large]010     hi   hi   hi

010:講開519去木偶劇, 但我地又要唱歌採排, 咁未去唔到

christina,

我唔擔保阿仔跟你, 不過我知佢一定會跟甲蟲王者.

甲蟲王者, 阿媽仲唔捉你去瞓?

:cheeze:  :cheeze:  :cheeze:  :cheeze:  :cheeze: [size=x-large] 媽咪你好
‹ 上一主題|下一主題