用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問有無家長有買GC Reader Level 1., 請比d意見, 唔該! ...
go

請問有無家長有買GC Reader Level 1., 請比d意見, 唔該! [複製鏈接]

請問有無家長有買GC Reader Level 1., 請比d意見, 唔該!

想知e套教材小朋友會否喜歡, 唔想買左, 亞b又唔睇, 浪費, 請比意見(好與壞)

Re: 請問有無家長有買GC Reader Level 1., 請比d意見, 唔該!

Re: 請問有無家長有買GC Reader Level 1., 請比d意見, 唔該!

ha!

我都同意你個講法,睇下個網demo先買呀,我都係比我個仔睇左兩日先決定買,不過我仲有三本就睇完第一階段啦,而家都睇得幾好,我每次都主要同佢睇word picture,基基雖然未識得有好大反應同我玩card games,不過係好鍾意睇本書,我估佢都係識d架,9個月大睇住本書都會笑,我直頭覺得佢好似真係識得睇咁,因為我老公專登將個nikki同toby放大,黏左係部牆到,佢日日都要去摸下,好似同個公仔講早晨咁,好開心呀!
其實個dvd都幾好睇,不過GC教睇少d電視,不過我都唔係好聽話,我都係日日睇一次同聽一次,因為基基會嘈住要睇,所以我諗十分鐘左右都唔怕啦,所以我都每日睇呀   

ha! 寫道:
i think every chlid is different, or you can play the demo in GC website to your child first(only voice for several times, then with VCD for serval times.
我有兩個小魔怪--大哥哥基基7/7/2006出生,重3.4kg妹妹詩詩剛剛31/5/2007年出世了.重3kg
‹ 上一主題|下一主題