用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 觀塘,藍田有無公文數學?
go

觀塘,藍田有無公文數學? [複製鏈接]

觀塘,藍田有無公文數學?

我個女3歲想比佢學公文數,成日聽人講公文數好,究境學d嘜?各媽媽可否報料!

Re: 觀塘,藍田有無公文數學?

好似匯景果個mall有間!! 係好入o架!!
不過唔知有冇Maths subject......
你去睇o下la~~ 如果係報o左可唔可以話我知好唔好
同D學生大約幾多歲... 因為我想返hk讀書 不過年紀唔少
讀書D成績又唔太好 所以都想搵D補習班o黎上o下ah我 thz!!

蔡老師呀麻,吾知好吾好呢??

係ah~~不過我想知係咪間野係租ka咋 間間都冇聯係ka!!
因為好似間間個名都唔同o既 我想去淘大,沙田or藍田學多 因為可能會係附近學埋其他野!! 有冇人知d學生大約幾多歲ah 因為我想報英文 定係去金鐘英國文化協會學好d lie?? 不過對我o黎講都幾遠下 因為我住kwun tong區 我返香港報返學校 心目中想係讀返青衣果個!!

babyfat182000,

匯景商場有一間,近8座的士站行落去商場個位置.
有公文數學,之前Easter假期話有兩個星期免費試學,而家唔知仲有無.
我囡囡4歲,我都想學,不過D人話公文數係一味比你做,學紙心算好D.好似史豐收有(不過我唔太清楚),我想暑假比囡囡學.

kayan_329,

我見好多小朋友上公文,多數係小學生.
官塘係駱駝漆大廈附近有Wall Street Institute,我聽過有人話時間幾自由,可以問下讀英文D資料.詳情我就唔太清楚.

thz~不過我而家唔係香港ah!!
只係搵定d資料!!
‹ 上一主題|下一主題