用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 你地囝囝/囡囡鐘意mug野歌手呀?
go

你地囝囝/囡囡鐘意mug野歌手呀? [複製鏈接]

你地囝囝/囡囡鐘意mug野歌手呀?

我個囡F1, 佢唔知點解咁鐘意蔣雅文同李逸朗, 佢地D歌整日播, 攪到我都識唱
你地囝囝/囡囡又鐘意mug野歌手呀?
明天會更好!

Re: 你地囝囝/囡囡鐘意mug野歌手呀?

呀女喜張敬軒, 王苑之
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

陳奕迅, 周杰倫, 農夫, 鄭中基, 有時阿倫, 張學友啲舊歌佢都啱架

good taste     
sorlo 寫道:
呀女喜張敬軒, 王苑之

瘦孟孟都GOOD TASTE???
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo 寫道:
瘦孟孟都GOOD TASTE???

佢係話王苑之唱歌好呀!

我囡暫時鍾意衛蘭同衛詩, 唔知呢期鍾意邊個
上主是我的牧者, 我實在是一無所缺。
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁,
還使我的心靈得到舒暢。
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途.....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰舒暢.......
在我一生的歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離,
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日。

我個女都係喎

yunman 寫道:
我囡囡以前鍾意 twins , 但而家like 衛蘭衛詩.
白天隔着這片天空張望您的位置,夜晚枕着愛戀與您一同入眠[img align=right]http://bbs.lisnow.net/attachment/Mon_0609/96_6498_d60dab8bc213f43.gif[/img]

我女就無咩特別鐘意既歌星, 比較鐘意既係twins & 古巨基.

我從囡囡係BB時已經開始引導佢聽民歌,所以佢現時唔會聽時下

我同呀女都鐘意古巨基,女歌手暫時就喜歡衛蘭d歌.
至於d老歌,冇論係中文或者英文,我地都時時聽,因為屋企有隻老嘢(我老公)成日聽 :tongue: 聽極都唔悶.
‹ 上一主題|下一主題