用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 邊度有齊/多款芭雷舞裙、鞋賣?
go

邊度有齊/多款芭雷舞裙、鞋賣?

邊度有齊/多款芭雷舞裙、鞋賣?

女女得22個月,唔知有無岩size?

Re: 邊度有齊/多款芭雷舞裙、鞋賣?

很久沒有同你聯絡.近排點呀.郎郎同啊囡好...你想買芭雷舞裙、鞋.銅鑼灣有呀我去開果間.不過唔知合唔合你心水... 以前我買過這幾款.唔知你記唔記得.如果有問題你打電話比我.

我打錯'朗朗'名.唔好意思

芳婷- 灣仔譚臣道8號1D(近波士頓餐廳)

款式都幾齊,可以看看有否心水?留意星期日及假期休息!

jk923 寫道:
女女得22個月,唔知有無岩size?

醒目開學勳章 貢獻勳章

佐敦恒豐中心三樓 : 三星公司,都有很多款的
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

我已經買左,唔該晒!

你好,想問下銅鑼灣個間係邊到呢?
thanks.

Hi Smile,
Do you have the phone no. of 三星?
Thanks,
ramami

芳婷舞蹈用品有限公司
  香港灣仔譚臣道8號1樓D室
  tel: (852) 2528 9399

保祿芭蕾舞用品中心
  香港金鐘夏愨道18號海富中心
  一樓商場45號
  tel: (852) 2527 2867

飄藝舞蹈用品公司
  銅鑼灣百德新街2-20號恆隆中心14樓
  1411室
  tel: (852)25769722

星藝舞蹈用品公司
九龍旺角彌敦道639號雅蘭酒店商場2樓S66號
tel: (852) 2391 1976
12:00–08:00

陳婷舞蹈用品中心
北角電氣道233號城市中心商場地庫直落轉右(炮台山地鐵站出口)
Tel: (852) 2503 3556

陳婷舞蹈用品中心
九龍深水