用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請問有冇家長可以介紹升中面試班在那處可以報名 ...
go

請問有冇家長可以介紹升中面試班在那處可以報名 [複製鏈接]

請問有冇家長可以介紹升中面試班在那處可以報名

本人小女現讀P.5, 面試技巧比較差, 想揾間補習社教吓佢interviw D技巧, 希望比D好印象校長.請間有冇家長可以幫吓手, thank you very much.

醒目開學勳章

Re: 請問有冇家長可以介紹升中面試班在那處可以報名

dearsandywongyl:

市面上架面試班好不切實際,大部份都係死背..

仔仔剛豈上星期面試完,聽好多家長比架意見係,呢二年大部份中學見的學生面試時都好似背書咁,考吾到佢地架危機應變,所以有部份中學會出連環圖加一段關於圖架文章,再問幾條問題..

大部份小學你六年級時都會在放學後加插面試訓練班..

比你參考下,希望幫到你..

clickhere

BETTY

Dear Betty :

好多謝你的資料,thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!

醒目開學勳章

DEARSANDYWONG:

吾好咁客氣啊!

如果你要背讀架我可send比你,但要切記叫女女吾好死背書.

bettylam

Dear betty:

Sorry! 咁奈才看留言,因要同亞女考KET, 忙咗2日, 你的寶貴資料可作參考, 我不會叫亞女死背,因欠自然,或者抄D, 改D咁,以下是本人的e-mail : [email protected]

thank you very much!!!!!

hi sandywongyl

我仔仔係九龍城上中.英文辯論班,
連中.英作文都進步了,
表達能力又強了,
自信心大了,
組織力也強了不少,
大家分享吓!

我覺得辯論班都好接近升中面試,
你可自己了解,
或pm我

Hi Betty,

請問可否send 關於升中面試技巧的資料及背讀架給我?Thanks so much.
My email is : [email protected]
‹ 上一主題|下一主題