用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思小學有二位老女同性戀外國教師.好驚!! ...
go

啟思小學有二位老女同性戀外國教師.好驚!! [複製鏈接]

啟思小學有二位老女同性戀外國教師.好驚!!

有家長告訴我非常可靠的新聞: 九龍塘牛津道2號A啟思小學有二位年齡老的女同性戀外國教師教小朋友. 我好震驚!!雖然我們不應該看小同性戀者,但教師這個行業重身教,好驚小朋友受影響!!

Re: 啟思小學有二位老女同性戀外國教師.好驚!!

如果佢地唔係學校做出異常行為, 咁又無乜好驚既, 而且都唔知係咪真, 係又如何??!!

wendylimail 寫道:
有家長告訴我非常可靠的新聞: 九龍塘牛津道2號A啟思小學有二位年齡老的女同性戀外國教師教小朋友. 我好震驚!!雖然我們不應該看小同性戀者,但教師這個行業重身教,好驚小朋友受影響!!

對不起. 其實我想直接話你有D無聊. 我近乎覺得你在散播流言 但如果我要認真回覆你的話.

你的那位家長朋友從那兒收到這麼非常可靠的新聞呢?

同性戀又如何? 和教書有關的嗎? 身教? 你驚小朋友會變埋同性戀? 搞不清楚你的邏輯.

對不起!
獅子囝生於2005年9月24日. 16個月大啦.... :-)

醒目開學勳章 王國長老

同性戀又如何? 只要佢地唔o係小朋友面前有d咩不當行為, who cares老師係同性戀定係異性戀

其實我想直接話你有D無聊.

係認真無聊!!
我之前係讀貴族寄宿學校(係英國), 全校都知學校個兩位女英文科教師係同性戀, 佢地重住係學校入面個湖仔旁邊間小屋tim! so?我地不知幾鐘意呢兩位教師...又教得好!
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

教師著重身教又點呢? 唔通你擔心佢地會響校園度kiss咩?
異性戀又點呢? 大把老師收工後又煙又酒又滾啦...我冇可靠消息,但我肯定大有人在!!
唔好玩野啦唉~~

雖然都覺得唔應該咁無聊來回應你, 不過都係忍不住::-->

你咁驚, 咪唔好俾你d仔女係度讀lor.
人地同性戀關你鬼事咩?????

仲要用新名連出兩個post, 你居心何在
‹ 上一主題|下一主題