用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 幫幫我好嗎?大家知不知道聖約瑟小學用緊既英文gramma b ...
go

幫幫我好嗎?大家知不知道聖約瑟小學用緊既英文gramma book係邊本? [複製鏈接]

幫幫我好嗎?大家知不知道聖約瑟小學用緊既英文gramma book係邊本?

叫乜名呢?

Re: 幫幫我好嗎?大家知不知道聖約瑟小學用緊既英文gramma book係邊本?

可否幫幫我在那裏可以找到呢?

王國長老

Re: 幫幫我好嗎?大家知不知道聖約瑟小學用緊既英文gramma book係邊本?

你問灣仔St. Jo 呀?
佢地用mm publications 既,
唔記得個名添......
書面有隻老鼠有個Monitor 既,
今晚睇左個名先話你知。

你可以去有教科書賣的書局問, 佢地會有好多學校的書單.

王國長老

灣仔St. Jo 同埋好多學校都係精工既,
你去天后精工書局一講佢地會拎比你架喇。
我仔都唔係讀St. Jo 既,
不過佢地本Grammar Book 有趣D,
所以我買埋黎比亞仔用之嘛。

bbbrian 寫道:
你可以去有教科書賣的書局問, 佢地會有好多學校的書單.

唔該你啊

那請問你可問告訴我你仔仔那本gramma book 的名字呢?

P1 - Steps to Better Grammar Book 1 (Times Educational)
P2 - Junior English Grammar Book 3, 4 (MM Publications)
P3 - Enter the World of Grammar Book 1(MM Publications)
P4 - Enter the World of Grammar Book 2 (MM Publications)
P5 - Enter the World of Grammar Book 2 (MM Publications)
P6 - Enter the World of Grammar Book 2 and 3
(MM Publications)

‹ 上一主題|下一主題