用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材? ...
樓主: yilamtse
go

有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材? [複製鏈接]

Re: 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材?

5Y :
我都有興趣買呀....不過d 書同唔同香港版架呢???

minnelli 寫道:
Hi
路過。我online 買的﹐香港看到﹐幾好用﹐我都recommend﹐因個人覺得太小的孩子不應太快看卡通的影像黎學野。我唔買香港版$2xxx因為唔會好乖用flashcards﹐要flashcards不如買香港版。書如slide and learn 可以香港買到﹐online訂好貴﹐我就係買左覺得笨﹐所以個人意見係唔駛買書﹐加埋郵費只係同香港差九百蚊﹐但香港版有五本flip 書(次序跟5隻DVD)又有200幾張flashcards﹐ 我就係買左覺得笨﹐所以個人意見係唔駛買書。

Re: 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

1) 5Y x 3 > 第2款
2) bb2006 x 1 >第1款 另加買書加flash cards
3) 恩禧媽媽 X 1>第2款 另加flash card
4) Pui_Pui X 1>第2款 另加flash card

5Y :
咁係咪本身set dvd 係包8x 張flash card 架,洗唔洗extra 比錢???

買flashcard 要 多少錢?

請問2006版同1997版有什麼不同呢? 因為護協只售$580/set(dvd/book). 不過現在未有貨.

簽名被屏蔽

5Y, 請問你幾時cut order, 同埋confirm左人數之後訂要幾耐先收到貨,因為我個囡宜家已經15個月大了,如果要等得太耐,我可能會自己訂,另外想問加埋flash card的運費係咪都係一樣$35? THANKS

flam1975,護協那套好似係vcds唔係dvds, 而且我由三月中等到宜家都仲未有貨,啲人都話暫時唔知幾時會番貨

Dear all,
我search到台灣有間online book store 有new version 賣呀.... 遂個level 買都係@台幣$520,成set即係台幣$2600 (around hk$650), 你地有冇興趣呀?? 有,咁我send email 去問有冇得ship 過黎啦..

click here for  more info

嘩...護協咁平呀...唔怪得早幾日係promotion counter 個sale 係咁push 我買,仲話5 月會加價去到3千幾 & e+買仲有gift 送添,la la 聲拎埋張單出後要我開單,我話要search 下佢地果set 野d comment,佢話佢地果張宣傳既dvd已經係最好既見証,講到得佢地先可以令bb 認字,english time 同dwe 都做唔到佢地既效果......等等,我一話諗下先佢即立black face 唔理我sell 第2個客..好在冇買姐,唔係由佢follow 我個account就c 啦

flam1975 寫道:
請問2006版同1997版有什麼不同呢? 因為護協只售$580/set(dvd/book). 不過現在未有貨.

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Pui_Pui

我有興趣係amazon定, 因每set都係大約72美金加運費. 如果8套或以上(Priority International Courier 2-4日到香港)share都係大約3.49美金. 全數大約係592.8. 如果唔夠8個人就24.99美金大家攤分. 請問有冇人有興趣一齊定???

click here for details

1. flam1975

you also can click http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B000EGD4US/ref=dp_olp_2/103-5070711-1149444

there has more buying choice  , they have lower  price  

pui_pui,

hello~好耐冇見喇....tung tung幾好嘛?講野叻唔叻呀?瑤瑤宜家開始都講好多野呀, 佢地學野真係好快...好開心呀~

dear all,

睇到你地講開your baby can read....我囡囡宜家用緊呀~係同幾個朋友一齊o係呢個網訂o架:

http://www.babyhome.us/

宜家佢都係賣緊USD70.95,另外仲有flash card訂都係USD16.95,雖然運費我唔記得(因為朋友幫我比埋)但朋友講過唔貴....因為我地group埋send去同一個address所以平d~

以我囡囡o黎講....我覺得書真係冇乜用囉,因為囡囡鍾意flash card多d,睇書佢就唔多show我囉 ...所以如果你地有興趣可以考慮o下唔洗訂書,suggest你地買flash card 同 dvd就已經夠喇,書就真係可以慳返....可能flash card比較互動d,d小朋友會有興趣d囉~

總括呢套教材真係唔錯....好值得買~

DEL

I'll go to Taipei at the end of this month. Just called the bookshop and they replied the DVD set can be reserved for me and send them to the hotel free of charge. Price at NTD520 x 5 set. If intested pls PM me.  They told only a few stock is left for the starter Vol.

Pui_Pui 寫道:
Dear all,
我search到台灣有間online book store 有new version 賣呀.... 遂個level 買都係@台幣$520,成set即係台幣$2600 (around hk$650), 你地有冇興趣呀?? 有,咁我send email 去問有冇得ship 過黎啦..

click here for  more info

fjbaby

Pls check PM.

Thanks

想請教下點解Mi kids賣成幾千蚊咁貴
有什麼不同? thx!

‹ 上一主題|下一主題