用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材? ...
樓主: yilamtse
go

有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材? [複製鏈接]

Re: 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材?

5Y,
我收唔到你pm
5Y 寫道:
all check pm

Re: 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材?

5Y, pls check pm.
該用戶已被刪除

5Y,

hello~
我都好有興趣訂呀,而家好似都有D人想訂,
不如你幫我o地 group order,
同埋幫我o地問o下果道有冇discount啦~
thx!!   

簽名被屏蔽

5Y,

I would like to order.  Please check PM.

Regards,

Mon

5Y,  "佢地話包既野就係那張圖片的所有野" ~~係咪即係五隻dvd, 仲有啲flash card, 咁即係幾多張呀? 係咪唔包書的? thanks

5Y 寫道:
ALL ,
   今日佢地回覆左我喇,佢地話包既野就係那張圖片的所有野,這套是新版,美金係$79.95+8.25%的tax+運費到hk大概$20美金,可以個別運送, 佢地話如有10套以上可免收8.25%杕tax,因為美國買野全部都要比tax的,咁個price係$79.95+$20=$99.95美金喇, 大概係hk$780左右, 有興趣就留名啦, thanks , 我會4月19日前截止

1)5Y X 3
2)恩禧媽媽x1

可唔可以幫我問埋套書幾錢,thx!!!!
5Y 寫道:
ALL ,
   今日佢地回覆左我喇,佢地話包既野就係那張圖片的所有野,這套是新版,美金係$79.95+8.25%的tax+運費到hk大概$20美金,可以個別運送, 佢地話如有10套以上可免收8.25%杕tax,因為美國買野全部都要比tax的,咁個price係$79.95+$20=$99.95美金喇, 大概係hk$780左右, 有興趣就留名啦, thanks , 我會4月19日前截止

1)5Y X 3

5Y 寫道:
ALL ,

1)5Y X 3
2)恩禧媽媽x1
3)bb2006x1

簽名被屏蔽

Dear All,
今日send email問清楚了解清楚了,現在hk賣緊的那套是1997的version,原裝是冇包flash card的,書可以分開買的,order之後,有條link可自行print flash card,flash card的數量大概是400張左右,所以hk賣緊flash card 那套都是自行印的,!!估計包括運費如買埋書要($79.95dvds+$59.95books+$35shipping=$174.9, hk dollars係$1360), hk 賣緊是$25xx 有flash card ,價錢相差$12xx,即是$12xx買幾百張flash card, hehe...我覺得自己印會化算一些
選擇1)
現在那套是2006最新version,他們update左d''product包括,5隻dvds , 10款flash card , 白版, Erasable Pen , 這套是$79.95+$20(shipping fee)
選擇2)
還有一套選擇, 5隻dvds , 10款flash card , 白版, Erasable Pen , 2 Slide and Learn Books ABCs and 123s , 2 Early Reader Books & 50 Word Game Cards , 這套是$129.95+$35(shipping fee)
選擇3)post 唔晒忝, 請click here ==

麻煩大家選擇要那一款
1) 5Y x 3 > 第2款
2) bb2006 x 1 >第1款 另加買書

簽名被屏蔽

Dear All,
今日send email問清楚了解清楚了,現在hk賣緊的那套是1997的version,原裝是冇包flash card的,書可以分開買的,order之後,有條link可自行print flash card,flash card的數量大概是400張左右,所以hk賣緊flash card 那套都是自行印的,!!估計包括運費如買埋書要($79.95dvds+$59.95books+$35shipping=$174.9, hk dollars係$1360), hk 賣緊是$25xx 有flash card ,價錢相差$12xx,即是$12xx買幾百張flash card, hehe...我覺得自己印會化算一些
選擇1)
現在那套是2006最新version,他們update左d''product包括,5隻dvds , 10款flash card , 白版, Erasable Pen , 這套是$79.95+$20(shipping fee)
選擇2)
還有一套選擇, 5隻dvds , 10款flash card , 白版, Erasable Pen , 2 Slide and Learn Books ABCs and 123s , 2 Early Reader Books & 50 Word Game Cards , 這套是$129.95+$35(shipping fee)

麻煩大家選擇要那一款
1) 5Y x 3 > 第2款
2) bb2006 x 1 >第1款 另加買書加flash cards

這些DVD是的format 是Region 1,即是專門在北美用的,香港是屬於Region 3,我不知如果你們在這裡買,香港是否可以播放   

簽名被屏蔽

5Y 寫道:
Dear All,
           選擇1)
選擇2)

[size=medium]麻煩大家選擇要那一款

1) 5Y  x 3 > 第2款
2) bb2006 x 1 >第1款 另加買書加flash cards
3) 恩禧媽媽 X 1>第2款 另加flash card

Hi
路過。我online 買的﹐香港看到﹐幾好用﹐我都recommend﹐因個人覺得太小的孩子不應太快看卡通的影像黎學野。我唔買香港版$2xxx因為唔會好乖用flashcards﹐要flashcards不如買香港版。書如slide and learn 可以香港買到﹐online訂好貴﹐我就係買左覺得笨﹐所以個人意見係唔駛買書﹐加埋郵費只係同香港差九百蚊﹐但香港版有五本flip 書(次序跟5隻DVD)又有200幾張flashcards﹐ 我就係買左覺得笨﹐所以個人意見係唔駛買書。

在愛中成長,才懂愛別人!成長拾影成長短片

簽名被屏蔽

According to the website, shipping will be free if we buy the $129.95 package. Is it true?

CLICK HERE
‹ 上一主題|下一主題