用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材? ...
樓主: yilamtse
go

有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材? [複製鏈接]

Re: 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材?

olima,
請問適合幾大既b睇?
Please check PM! :wink:

olima 寫道:
早前在新加坡大眾書局買了其中3隻vcd (starter, vol 3 及 review) (vol 1 and 2 缺貨),但兒子較大,不大喜歡,現平讓,有興趣pm我。

Re: 有無人用過"Your Baby Can Read"呢套教材?

我認為如由starter 開始,1歲較適合。

我囝囝大約1歲半俾佢睇starter,但他似乎興趣不大。現在兩歲了,再俾佢睇最深果隻review,佢睇得好開心,對識的字及事物(全部畫面都是真實,非卡通)尤感興趣。

disc 1同disc5的節奏相差好遠。

Carlsson, 已pm你.

do u have the reviewer, i want to buy
:oops:

有冇人知由新加坡訂要幾耐先送到架, 我好想比個你用vcd 方法認字呀, 但係佢下星期就2 year old, 又識好多野, 我驚佢唔睇, 我想佢快d 學多d字方便佢睇圖書, 佢現在仍然係睇圖畫咋

push

原來星加坡訂連郵費都要4xx, 咁不如係香港買算lu, 仲有冇人出讓呀

請問係邊度可以訂星加坡的教材, 可唔可以比啲info我, thanks

ANYONE CAN HELP? THANKS

My little daughter use this set at the age of 8 months. I think she know the content of starter kit and vol 1. She can recognise some of the words. I bought it $550. My daughter enjoy the DVD.

williskg, could you tell me when did you bought it, thanks

簽名被屏蔽

有無星加坡訂貨網址我想訂,星加坡果套包d乜嘢....... 有無人知    
elizatyy 寫道:
I have bought 1 set of books from Singapore, costs around HKD 260.00

簽名被屏蔽

要....新版和舊版有咩分別...香港果套有dvd,flash咭同書.l...我可以join埋一齊訂   
5Y 寫道:
星加坡網址我就冇呀, 美國網址我就有呀, 佢地有新版和舊版都有得買呀,e''家和我的朋友3個儲埋一齊買,希望可以平d''啦,如要資料就出聲啦

簽名被屏蔽

pls check pm
5Y 寫道:

這套是新款的,hk賣那套時舊款,我用email問過佢地,佢話舊款原先是冇flash card跟的,佢會提供flash card的link自行print出黎,書都是分開買的,但我冇問佢書幾多錢呀,你要書的嗎?這個$79.95是美金的價錢,另加shipping fees到hk,我e''家through email問緊佢地一次過買10套可以有優惠嗎?有興趣話我知啦,thanks

我有用過,在BABY約七個月開始用的,接受度很高,很快就學會其中的單字了,在字出現的時候還會跟著比,目前一歲7個月,忘記是幾個月以前時就已經看完全部了,現在已改用其他教材,目前久久才會偶爾拿出review讓她看,每次仍會很開心的看完。

i also interesting on it! can u sent me the e-mail address to me

5Y

Pls check PM.

Thanks

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題