用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 春天話劇團vs熊熊兒童合唱團
go

春天話劇團vs熊熊兒童合唱團 [複製鏈接]

春天話劇團vs熊熊兒童合唱團

各位,
您地對呢2間劇團有嘜野意見呀? 我想幫女女報名
thanks
cathleen

Re: 春天話劇團vs熊熊兒童合唱團

spring not recommend

春天學員每年都會有一次表演機會,其實都係比個機會佢地係台上表演下,小朋友年紀太小,成日唔記得台詞又走錯位,我地班大人睇呢d仲開心過睇佢地演出。除了春天,你可以考慮PIP藝術學校課程,係Art Centre上課。

香港兒童合唱團現在開始接受報名,可以帶囡囡去試吓,我囡囡同佢個同學仔同一合唱班,佢兩個不知幾開心,不時拎住本歌集响到唱。

candyb,
Why is Spring not recommend? Please give us some idea. Thank you.

candyb 寫道:
spring not recommend

有無人參加過香港兒童音樂劇團?與春天和PIP比較如何? 請問PIP的中文是甚麼?謝謝!

www.pipschool.com.hk

請問PIP的中文是甚麼?謝謝!
[/quote]

皇后MAMA,
謝謝你!現在我知道PIP是由詹瑞文的劇場組合辦的.

皇后MAMA 寫道:

請問PIP的中文是甚麼?謝謝!
[/quote]

Dear candyb,

I'm considering to help to daughter to join either of them, especially 春天話劇團 because, it seems having fun and things to learn, but the course is quite expensive actually, just found your comment about Spring. Can you share to us about Spring ?

Thanks.
‹ 上一主題|下一主題