用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4

一家三口:

囡囡前兩天有張工作紙是搜集印章資料, 不過可能班班唔同!

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4

真堅新國民:
知唔知星期一仲使唔使帶上學期d書?定派新書?

選小學好似殺到埋身咁....
但係我總係覺得亞仔......我唔識講.....可能jeff係細仔....
我總係覺得佢未識合上小學咁....

我估我多數會比佢讀多一年以大仔身份升小學, 咁多能會好d.如果可以比我選, 我當然係想佢repeat k3好過repeat k2, 我想問咁係唔係可以抽兩次小學呢?   
好迷網, 等家長日好好同老師傾下先.   

vicky's mon,
happy birthday to 細佬, 祝佢找到間好幼稚園   
該用戶已被刪除

Belated birthday wishes to Vicky's little brother......     

chloe 加油站係302/ 304室呀! 下半part 又要vicky 一齊上啦.   

琴日校車等到7點都無打比我, 我咪打返比校車問....不過同返學時間差不多0805 上車
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

carcar 寫道:
選小學好似殺到埋身咁....
但係我總係覺得亞仔......我唔識講.....可能jeff係細仔....
我總係覺得佢未識合上小學咁....

我估我多數會比佢讀多一年以大仔身份升小學, 咁多能會好d.如果可以比我選, 我當然係想佢repeat k3好過repeat k2, 我想問咁係唔係可以抽兩次小學呢?   
好迷網, 等家長日好好同老師傾下先.   

carcar>>每個小朋友只可以參加一次大抽獎.
其實係一家四口子

早晨呀!
其實係一家四口子

Good morning...

Vicky’s mom,

Belated Happy Birthday to Jose…

Ooo…I forgot the room no. tim…

上車時間同返學差不多, Hb最後決定自己送….

ANGELCHANMA,

呢個星期阿女已經冇帶舊書, 因佢話老師已經教完, 下個星期應派新書, 係喎!! 下個星期又唔使默書呀!!     

CARCAR>>唔好咁擔心....小朋友有時突然間大得好快呀!! 有d 突然唔痴身, 講野又好叻.  我覺得出年至決定都唔遲, 我隔離屋個小朋友都係repeat k3, 佢daddy 想佢上小學自信心大d, 自咁決定.  當然問o下老c意見都好.

君媽>>今日君君係邊個課室呀???
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

醒目開學勳章

jennie > 今日chloe & cissy 又痴埋1齊坐 :

一家三口 > 多謝你既資料, 我呢個懶亞媽又可以"dum" 下喇   

Jennie,

根據Aba報導應同Vicky & Jeff一班, 不過他見daddy走, 又眼濕濕,要老師按撫... :cry:

君ma, 琪琪ma,

昕昕係 301, 英文同君君琪琪一齊, 我見個namelist, 應該主要係禮班+仁班, 再加幾個其他班咁. 所以jeff, 劉x軒都係樹.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

carcar,

我估你同老師傾下先啦, 學jennie話齋, 小朋友的嘢, 有時會突然大得好快.......可以睇睇先再諗.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

一家三口 > 唔該哂

我囡終於記得係搜集印刷術....
其實係一家四口子

Jade, Vicky'smom,

原來君都是301 & 304 同課室ka, 不過可能是daddy送返, 令捨嗲, 她們有無講君君 :cry: 呢 !
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

‹ 上一主題|下一主題