用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

; [複製鏈接]

;

只作分享。

Re: 三個多月學完Jolly Phonics 60多個音及拼音, 算唔算快?

flyerbaby

Hi, 請問你可否pm老師資料給我

chansc912

Re: 三個多月學完Jolly Phonics 60多個音及拼音, 算唔算快?

flyerbaby:

請問你可否給teacher email 給我或電話給我.
因我都有興趣.thanks.

flyerbaby:

請問你可否給teacher email 給我或電話給我.
因我都有興趣.thanks.

Hi flyerbaby:

Plaese pm / e-mail fo me the teacher email or  phone no.thanks.

[email protected]

flyerbaby:

Plaese pm me the teacher email or phone no.
Thank you.

flyerbaby

Hi, 請問你可否pm老師資料給我
我家有隻3歲幾既小恐龍!!!

唔該pm老師資料給我,多謝.

我唔知實際有幾個音bor。

Hello flyerbaby,

你介紹的那個phonics 老師咪即係另一個post有個媽咪介紹o個個, 因為我見email address是一樣的, 而且讚佢的東西都差唔多, 但d媽咪話個老師從來都無覆email架 bor!!!!是否她的班太滿, 所以唔"蘇"我地呢? 我都有send過email給她, 但都係無覆.......

如果你有其他的聯絡方法, 可否pm給我?      
flyerbaby 寫道:
Ms. 唔再收四歲以下或住得遠嘅學生, 故我女無份

佢D班好似好滿, 你可試email比佢 (講明呀:好唔好見仁見智, 你揀人, 人揀你): [email protected]

但佢真係教緊好多名校生, 咁先令我唔死心, 真實我好想Ms.教我女入間有D名学校, 最緊要佢係我街坊, 知道真有其事o

請問有冇咁嘅嘅phonics老師介紹呀? 我唔想等1.5年, 萬千感謝o

url=http://www.TickerFactory.com/] [/url] url=http://www.TickerFactory.com/] [/url]

Where is the location of the teacher ? She is teaching at a centre or private class ?

Can you send more information to me ? THANKS !

Hi flyerbaby,

May I know the contact no. of the mentioned phonics teacher as well?  

Thanks,

hi flyerbaby,

I WANT TO HAVE THE INFORMATION, PLS PM ME, TKS. jena2468

係la!另一topic看到 same thing 我都send 左e-mail 無回音ge!

nataling 寫道:
Hello flyerbaby,

你介紹的那個phonics 老師咪即係另一個post有個媽咪介紹o個個, 因為我見email address是一樣的, 而且讚佢的東西都差唔多, 但d媽咪話個老師從來都無覆email架 bor!!!!是否她的班太滿, 所以唔"蘇"我地呢? 我都有send過email給她, 但都係無覆.......

如果你有其他的聯絡方法, 可否pm給我?       [quote]

佢D班好似好滿, 你可試email比佢 (講明呀:好唔好見仁見智, 你揀人, 人揀你): [email protected]

但佢真係教緊好多名校生, 咁先令我唔死心, 真實我好想Ms.教我女入間有D名学校, 最緊要佢係我街坊, 知道真有其事o

請問有冇咁嘅嘅phonics老師介紹呀? 我唔想等1.5年, 萬千感謝o
           [/quote]

Re: 三個多月學完Jolly Phonics 60多個音及識拼音, 算唔算快?

Re: 三個多月學完Jolly Phonics 60多個音及識拼音, 算唔算快?

Please kindly PM the information to me. Thank you

some info.

give info.

哇, 真係咁好, 又教得快又教得好, 真係好難得喔, 因為問左好多Centre, 不過係44個音間間都起碼要讀40堂先教完, 即每堂 (1小時先教1個音), 都唔知有無咁難明?!

請flyerbaby 同difking好人俾個聯絡電話我地D家長啦, 唔好等我地D想子女讀Phonics的在其它Centre浪費時間同金錢.

Thousand Thanks

difking 寫道:
我女跟呢個Ms.學拼音大半年多, 由好基本字”it”, “is”, ‘the” 都唔識到而家可見字讀字, 讀書(above her school level), 在我地看來真神奇, 最緊要係提昇我和我女對英文的心理質素, 我女之前怕英文, 而家愛上英文, 教我及爸爸怎讀, 老土D請句, 聽. 講 讀180度改善。

我女考左間Top 1小學, 可說全靠佢教我點做,面試、填form, 着衫各样佢都比我意見, 初時都半信半疑, 但佢見識同佢小朋友都好掂,我服, 老公話一試無防, 而家老公全家當佢係大恩人, 老爺奶奶成日話要多謝佢。

[quote]

[/quote]

‹ 上一主題|下一主題