用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(小西灣) 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu
樓主: haileymama
go

小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu [複製鏈接]

Re: 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu

是呀, 禾好天星期一係著中國服呀, 仲開concert 天呀                                  著啦 沒錯嫁啦        
花仔 寫道:
咁星期一係咪可以著中國服呀,,,,,唉!問清楚先, 如果5係著左就瘀爆 :evil:  :evil:

[quote]
花仔 寫道:
點解我好似之前見過話9號派既       
[quote]
haileymama 寫道:
[size=xx-large]無評估表喎))))
[/quote][/quote]
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

係啦, 我記得我見過架, 仲2為自己豬腳濕條天   

我中午打過電話返學校, 佢地話15號先派喎......   

係喎,上學期本手冊有寫話9號派架bor   

我懷疑係學校printer壞左,因為校車叔叔話出唔到入數紙 唔知關唔關事呢

開咩concert呀          

2007BOY 寫道:
是呀, 禾好天星期一係著中國服呀, 仲開concert 天呀                                  著啦 沒錯嫁啦         [quote]
花仔 寫道:
咁星期一係咪可以著中國服呀,,,,,唉!問清楚先, 如果5係著左就瘀爆 :evil:  :evil:

APfamily   

morning ar

今朝見到彤彤同燒買仔呀, 個個中國look, 好得意呀     

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:

好眼訓呢      仲要捱多一頭半個月   

醒目開學勳章

花仔 寫道:
morning ar

哈哈!果條裙,係上年新年後返學校舞獅著過架,認唔認得啊     

醒目開學勳章

今日行年宵,又有一大堆糖     

5怪得咁短啦, 差d露底呀     

[quote]
花仔 寫道:
morning ar

哈哈!果條裙,係上年新年後返學校舞獅著過架,認唔認得啊      [/quote]

今日行年宵,又有一大堆糖     

早晨

醒目開學勳章

Morning   
彤彤今日發燒,無返學啊   

可憐喇, 彤彤要休息多d, 快d好返過新年呀   

陳日彤彤係年宵市場買左咩返去呀
longlong買左一包糖, 一個豬頭頭飾, 一串炮仗, 一個熊仔匙扣, 佢話老師俾左$5, $2 佢地買野喎, 好搞笑 仲有拎住桃花黎影相添喎, 5怪得婆婆話放學後有2個女同學拖住佢一齊影相啦          

Morning   
彤彤今日發燒,無返學啊   

醒目開學勳章

原來個個唔同架   
彤彤有個龍頭,有一枝桃花,一個豬仔錢箱,同埋糖啊!

佢又係咁講,話老師俾左d錢佢買野    真係好得意啊   
我放左d相係Blog架

睇左喇, 好得意呀, 我陳晚都5得閒影相, 今晚返去影返俾你地睇啦     

原來個個唔同架   
彤彤有個龍頭,有一枝桃花,一個豬仔錢箱,同埋糖啊!

佢又係咁講,話老師俾左d錢佢買野    真係好得意啊   
我放左d相係Blog架

醒目開學勳章

一於咁話   

早晨

花,

今日軒軒比左份好好既情人節禮物比我, 我今朝送佢返學, 到門口, 佢主動摟抱錫錫我, 仲叫媽咪返工, 軒軒返學lu! 真係好 "林"好感動, 我覺得佢真係大個囝左, 相信如果比佢反全日都ok, 我放心晒啦 !    

嘩...真係lum c, 今朝見到你個開心樣都感受到啦 軒軒越大越叻仔, 你放心晒啦, 不過佢要轉全日真係好5捨得! 不過好彩仲有bk, 我地將來仲可以係度傾計, 你要不時update下軒軒d 野俾我地知架...      

Meisuen 寫道:
花,

今日軒軒比左份好好既情人節禮物比我, 我今朝送佢返學, 到門口, 佢主動摟抱錫錫我, 仲叫媽咪返工, 軒軒返學lu! 真係好 "林"好感動, 我覺得佢真係大個囝左, 相信如果比佢反全日都ok, 我放心晒啦 !    

haileyma
今朝見到彤彤, 佢好似好迷茫咁喎, 仲有冇燒添呀

我收工喇, 返去接小情人放coby dance..

祝情人節快樂喇~!!     

‹ 上一主題|下一主題