用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(小西灣) 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu
樓主: haileymama
go

小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu [複製鏈接]

夫人,

我911放假 好彩軒軒適應左反全日, 我就安心湊囡.  軒軒返左全日, 我工人而家冇咩野做, 我叫佢洗bb衫, cut cotton, 平時家務, 烹飯, 仲有咩可比佢做呢 ! 有咩好提意?

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-8-13 14:10 發表
係喎 meisuen
你係咪下個月生得啦 ,,,,,,,,,, 嘩好快呀
你幾時放產假呀 ???

撞野,,,揾左9世先揾返個topic

原文章由 Meisuen 於 07-8-14 17:19 發表
夫人,

我911放假 好彩軒軒適應左反全日, 我就安心湊囡.  軒軒返左全日, 我工人而家冇咩野做, 我叫佢洗bb衫, cut cotton, 平時家務, 烹飯, 仲有咩可比佢做呢 ! 有咩好提意?

, 彤媽
原來升LK班冇家長會喎, 旦我仲打去學校問
不過下升期班主任會打黎通g d小朋友升冰班喇, 好緊張.....5g有冇雞會同班呢

原文章由 花仔 於 07-8-15 00:40 發表
撞野,,,揾左9世先揾返個topic

clean up all toys (have to use detergent), iron hinhin's school uniform & sir's t-shirt ............ etc

原文章由 Meisuen 於 07-8-14 17:19 發表
夫人,

APfamily   

ooooo 原來冇家長會呀 ,,, okok
係囉, 我都好緊張5g派去冰班 .......
哈哈 如果我地3個仔女同1班就9笑啦

原文章由 花仔 於 07-8-15 14:03 發表
, 彤媽
不過下升期班主任會打黎通g d小朋友升冰班喇, 好緊張.....5g有冇雞會同班呢
APfamily   

HELLO!
我仔仔9号課室(暑期班)
有你同你們一樣

我姑9有一件迦南校樓,買平讓,
有興趣pm我

醒目開學勳章

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-8-13 14:11 發表
haileyma

老c call左你話你知 lk 咩班未呀 ???? 我就未收到call ....

放緊森麻好啦day,唔記得爬上黎添

未啊,乜call都未收到喎,等我星期四上coby dance果陣問下先

醒目開學勳章

夫人,

其實有無d course可以俾佢學下呢???

醒目開學勳章

原文章由 花仔 於 07-8-15 14:03 發表
, 彤媽

期待緊,期待緊,期待緊,期待緊,期待緊,期待緊,期待緊,期待緊,期待緊,期待緊..............

是但一個同班都得卦,大家一齊做低佢

醒目開學勳章

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-8-15 15:43 發表
哈哈 如果我地3個仔女同1班就9笑啦

3個一齊,2男1女,咪一個嬲字
最so都係彤彤,有人爭

醒目開學勳章

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1107664&extra=page%3D1

K2大個仔,大個女,去新Topic繼續開Party喇喂

徵:迦南男生校服

囝囝將於8月入讀迦南n1,想問有冇媽咪有夏季男生校服&外套(3碼)平讓?

Hello,

I would like to help my son to apply this kindergarten this year, but I heard some from the below link:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1660214

May I know some more about this kindergarten?

Your reply will be highly appreciated.

Thanks,
Sandy

急 徵求迦南夏季校服(女裝)

急 徵求迦南夏季校服(女裝)

夏季:
裙 - 5碼或以上
運動衫和褲 - 5碼或110以上
夏季外套-5碼 或110以上

冬季:
外套 - 5碼M碼或以上   
運動衫和褲 - 5碼或110以上
冬天外套-5 碼/110/ M碼

如果有請pm我...e-mail:[email protected]
‹ 上一主題|下一主題