用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 35區~你地點排呀?
樓主: ss2003
go

35區~你地點排呀? [複製鏈接]

Re: 35區~你地點排呀?

咁恭喜晒喎~~你就好啦, 我而家仲要等ar... :cry:
不過有私校收左我仔, 但我吾想比佢讀,
所以要等埋抽獎先再決定,
亞仔星期五仲要去interview.... :-x [quote]
栗子媽媽 寫道:
5駛PM
我兵間排頭位咪入左兵間LAW    

各位好,我都係35區媽咪,不過係2008年先入P.1。睇晒妳地的message,我都有個general idea,我有以下幾個問題:

1、請問妳地係唔係都有私校在手?
2、天神有冇叩門位?
3、天神有幾多percent可以升St. Mary?

請多多指教!

P.S.好似好少天神媽咪在BK chat?

Yanma:

1. 好難答你, 我自己有law.
2.2006-2007 叩門位得3個
3.天神嘉諾撒學校 一條龍嘉諾撒聖瑪利書院(適用於2005年度入讀之小一學生)

Hugub, Thanks!

有私校在手不妨可以進取的。

我又有問題,我朋友話男女是同一個Pool抽,但我發覺好多學校的男女都幾平均

Yanma2002

1、請問妳地係唔係都有私校在手?..................有私校在手可以進取D law!但我亦識人考十間差不多死哂。
2、天神有冇叩門位?...............有無分?住邊?
3、天神有幾多percent可以升St. Mary?.............好似中學差二十到三十個位 for 兩間小學 (自然流失留班)

‹ 上一主題|下一主題