用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 栢斯琴行 - 小小莫札特 課程
go

栢斯琴行 - 小小莫札特 課程 [複製鏈接]

栢斯琴行 - 小小莫札特 課程

有無小朋友係 "栢斯琴行" 上過 - 小小莫札特 課程呀  
囝囝排左一年半, 終於有位啦, 報左名, 未開始上堂, 唔知好唔好       你地有無小朋友已經上過, 可唔可以一齊分享下    或者有無繼續讀上去其他課程呀  
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

Re:

celia_ip
我想問你是否21/1/07開始的一班呀 ?
因我仍心大心細, 今晩要 comfirm 了 !

Re:

adad

係呀 21/01/07 11:30-12:30 呀
$2880 18 堂, 另加 $25 報名費.
報完名先話我知遲d開課后要交大約 $500 買書  
報之前我以為包埋......
留意, 收現金 / EPS / 支票, 如果用信用咭要收附加費    
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

Re:

celia_ip
我或許不去了, 因好似好貴呀 !

Re: 栢斯琴行 - 小小莫札特 課程

adad

我之前問過其他細琴行, 都要成 $100 半小時呀,
只不過係而家一次過俾晒四個半月$$....
不過最怕係小朋友無興趣 ...

Re:

celia_ip

係呀 ! 我驚佢突然話唔返, 那麼我就慘了, 因現在去學畫畫都有時唔返呀 ! 另我老公話又冇得試堂, 又要一次過比錢 !
我見童謠琴行有親子鋼琴班, 可能會同佢一同上堂 !

Re:

佢套教材都貴la,果2本書係tom lee賣6拾幾蚊一本,加埋d教具,栢斯居然要賣495蚊一pack,食水好深     
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

Re:

各位家長,

我囝囝今年5嵗半,於2年前曾讀小小莫札特課程,
當時心態只希望多張cert考小學好些.

幸運地,給我遇到個好老師,由囝囝心散及不尊心的情況都大有進步,而這個課程(分 2part)即: $2,880 x 2再加買cd4隻.

學完後,我們繼續報讀鋼琴班(同樣是親子班),在這裡令我也學懂看簡單琴諳彈琴,囝囝也可以和我合奏簡單歌仔.

最得益囝囝學懂尊心,手指比以前有力,寫字有力.
RyanMAMA

my son just start the little mozart course for 2 lessons and seem he likes it ar...
吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

我囝囝已經上緊下半期, 我覺得要睇下個老師好唔好囉 !  好好彩, 我囝囝果班個老師幾好, 我囝囝又玩得好開心 !   
‹ 上一主題|下一主題