用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香兒家長交流天地
樓主: hermanpapa
go

香兒家長交流天地 [複製鏈接]

版主

Re: 香兒家長交流天地

neighbour931 寫道:
[

如果因為時間問題, 女女要暫停, 真係好可惜呀!!!  :cry:  岩岩係另一個topic見到, 原來你女女係讀舊墟架?? 我女女都係, 不過係寶湖道果間 [/quote]
我都見都你其他post知道你囡囡係寶湖道舊墟讀, 都算係半個校友.
無計啦, 時間上安排唔到, 可能學校既管弦樂團都要放棄[/quote]

哈...哈...真Q!

下.....一次過2樣都要放棄呀, 好可惜呀!!!! 你小朋友原來係 管弦樂團學生黎架?? 上次學校有個同SINGAPORE 小學既音樂交流會, 你有無去聽呀???

[[/quote]

哈...哈...真Q!

下.....一次過2樣都要放棄呀, 好可惜呀!!!! 你小朋友原來係 管弦樂團學生黎架?? 上次學校有個同SINGAPORE 小學既音樂交流會, 你有無去聽呀???
[/quote]
乜有得去聽咩, 囡囡無講比我地知呀, 不過佢有份交流

有時好難去就時間,始終香兒是興趣活動。可以的話會盡量留在香兒學習。   

版主

[

哈...哈...真Q!

[/quote]
乜有得去聽咩, 囡囡無講比我地知呀, 不過佢有份交流[/quote]

有呀...係番寶湖表演, 好正! 你女女原來有份表演呀?? 好好呀!!!

各位家長,

請問如果係太子或旺角有咩車可以去到海泓道油天呢?

唔該哂
Christy同Daddy講:Daddy你真係好靚仔! 8-)

上星期收到份通告, 海外交流預演, 今年有中班一齊去呀, 如果唔係轉左班, 囡囡都有機會出去見識下

上星期收到份通告, 海外交流預演, 今年有中班一齊去呀, 如果唔係轉左班, 囡囡都有機會出去見識下

中二A班團員只係參加7月21日

cczzko 寫道:
[quote]

中二A班團員只係參加7月21日

想請教香兒的家長,小女剛被中二班取錄,今天到維多利亞買運動服,她們問買甚麼顏色的運動服,但收到的文件均沒有講及顏色的,咁中班應該買甚麼顏色呢?(有黃色,粉紅色及藍色)thank you!

無指定0羊班著0羊色,你可以照囡囡喜好自己揀ga。

neighbour931,
Yes.

Q蝦毛joba,
運動服可按女女喜好揀顏色.  表演服就會按班級分顏色, 留意購買表演服通告有詳細指示.

cczzko.

gabrielmum & cczzko,

thank you very much!

版主

好唔容易先揾番呢個topic

大家係暑假有乜額外課外活動?

Watson's田徑訓練班

Hi 各位,
我昨天帶女兒去英皇道上第一次既choir. 嘩, 原來好熱鬧. 問女兒有多少人一班. 佢話有46人. 不過上課與下課時都未有出現混亂.

原文章由 mama1210 於 07-7-4 13:00 發表
好唔容易先揾番呢個topic

我以為bk改了新版, 連這個topic都會delete, 好好彩, 這時給我找到了, 被它玩死....

上星期六帶左囡囡去何文田上左第一堂choir, 囡囡話好開心, 好喜歡唱歌  不過有隻歌都幾長下, 係
Aladdin o個隻, 囡囡話要記歌詞, E+ 日唱夜唱  請問係咪10月合家歡音樂會表演既歌呢, 仲要練習多少隻歌呢

[ 本文章最後由 ChristyBBmama 於 07-7-10 11:53 編輯 ]
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

duplicated, delete

[ 本文章最後由 ChristyBBmama 於 07-7-10 11:54 編輯 ]
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

我個女今個星期一在何文田上培訓班,第一堂教種子的故事。不過仍未識唱!

原文章由 ChristyBBmama 於 07-7-10 11:27 發表
上星期六帶左囡囡去何文田上左第一堂choir, 囡囡話好開心, 好喜歡唱歌  不過有隻歌都幾長下, 係
Aladdin o個隻, 囡囡話要記歌詞, E+ 日唱夜唱  請問係咪10月合家歡音樂會表演既歌呢, 仲要練習多少隻歌呢
‹ 上一主題|下一主題