用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有冇小朋友讀德望P.5架?呢邊呀...!!
樓主: henrietta_w
go

有冇小朋友讀德望P.5架?呢邊呀...!! [複製鏈接]

Re: 有冇小朋友讀德望P.5架?呢邊呀...!!

子晴媽:
好呀!∼不過只係落clubhouse算喇,得兩個鐘,去唔到邊。今個星期日佢地跳舞果陣3個鐘,去唔去太古域shopping呀?可以爹到我地口水都乾喎!約埋Ann媽就perfect啦!∼ 等我1陣call佢先∼我地呢D靚太生活真係好有情趣!∼
你幾時上網呀?聽朝好上啦,唔上我 架,電聯!

黎黎黎,一call即到~!
唔好意思,聽日唔得閒~
星期日我好有興趣去太古城shopping呀,
我大把vip咭 show你呀~!
唔好 我la,我聽日全日忙呀,睇量下la
所以真係唔好睇少我地呢d家庭主婦呀,
我地都好有情趣架,唔係淨係識做家務架~!
咪睇少呀:tongue:  :tongue: 好厲害架!!!!

Thks Henrietta.

打左比Ann媽啦,佢ok呀∼!    不過你老公可唔可以車埋我地呢?唔得都唔緊要,Ann媽話佢老公得。
凍番喇,記住著夠衫呀∼!熒熒今日又發燒

KELLY媽,
熒熒冇事嗎?小心身體呀!~
我c6當然可以車我地la
聽日可以去shopping喇,Yeah!~   

Ann媽仲未上bk o既?.....
真係聽日見到佢1定要    啦!~

仲有,子晴果班寫著:
Mon週會穿校樓
           咁凍著校樓??????
當Miss Cheng冇到又好似係幾好,
但亞女冇校樓架喎....點算呀???
KELLY媽快d救我呀!~     
‹ 上一主題|下一主題