用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有咩English playgroup 近油塘
樓主: dodo214
go

有咩English playgroup 近油塘 [複製鏈接]

Re: 有咩English playgroup 近油塘

dodo214 : 係o羊? 你叫我呀mah : 其實我有工人
幫手o既, 同埋都係住附近, 所以暫時都仲ok就鐘意自己湊去lor~~我鐘意o向o個到同其他媽咪talk下呀mah

我上星期六帶左阿女去Genius Garden試堂,上"Little World Garden"(好似係"小眼睛看世界").

當日,我阿女算投入得快,因為有得食有得拎(茶點+手工)     ,上堂後,老師話佢都大致明白,我見阿女都好開心,所以就同佢報埋名,但另一個試堂的女仔受影響而哭,媽咪帶左佢走.(一名小朋友去完廁所發現唔見左爸爸而哭,連帶試堂的也哭 ).

佢地上堂除了有NET,亦有一位Assistant,$590就有4堂(一小時),一班大約5個人,我就覺得幾抵.(試堂仲抵,是每堂的一半價錢,即係$74)

試堂報告完畢...   

‹ 上一主題|下一主題