用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小學生書房坐椅, 有無人知邊度有得買
go

小學生書房坐椅, 有無人知邊度有得買 [複製鏈接]

小學生書房坐椅, 有無人知邊度有得買

我見度之前實惠有張可調節既高度既書房坐椅

最喜歡係 :
1. 好少既高度都可以調教到
2. 無 "look" 唔可以轉黎轉去. 唔洗個仔成日週身郁

未買係因為 :
1. 貴....成 $300 幾
2. 唔係好舒服 <----呢個先係最主要既原因

想問下各位有無見過類似既小學生書房坐椅可以升降調教
或者有無好介紹.

想要 :
1. 舒服
2. 好少既高度都可以調教到
3. 無 "look" 唔可以轉黎轉去

tks      

Re: 小學生書房坐椅, 有無人知邊度有得買

我都想知有無媽咪買左呢張升降坐椅

覺得好唔好用呀'

TKS

mansonwai:

請問你那張椅在那裡有得買呀? 我都在搵緊d椅係
1. 好少既高度都可以調教到
2. 無 "look" 唔可以轉黎轉去.

我知IKEA曾經出過一張有調教高度但無碌, 但上2個月去問, 沙田那間就話買晒 :-|

我用緊喇, 用左2年, 好正.  因為可以調高度, 我都岩坐, 呀仔唔坐我就坐.

我o係實惠買, 特價時候係$299.

Tks Teresa

Teresa

真係唔該曬妳既回應

tks......      
Teresa 寫道:
[quote]

我用緊喇, 用左2年, 好正.  因為可以調高度, 我都岩坐, 呀仔唔坐我就坐.

我o係實惠買, 特價時候係$299.[/quote]

我都有買, 用咗唔夠一年, 有少訐"墮下", 所以要check清楚.

我2年前在實惠買給囡囡做功課和吃飯時用,很喜歡可以隨著囡囡高度調較,有時更會當櫈仔坐,可以用這麼多年,不算貴了。
‹ 上一主題|下一主題