用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有無人參加過朗研社或藝窩的playgroup,好唔好呢?? ...
go

有無人參加過朗研社或藝窩的playgroup,好唔好呢?? [複製鏈接]

有無人參加過朗研社或藝窩的playgroup,好唔好呢??

有無人參加過朗研社或藝窩的playgroup,好唔好呢??
我想幫2歲的囡囡報星期六日的playgroup,唔知呢兩間好唔好既呢?或者有無其他介紹?

Re: 有無人參加過朗研社或藝窩的playgroup,好唔好呢??

我囡囡15個月已開始返朗研社playground, 好好    , 我而家囡囡已經3歲半, 返k1, 雖然已經沒有再返朗研社, 但遇到什麼問題, 我仍然向他們的老師請教.  而我亦介紹了2位小朋友去朗研社, 他們也說ok.

至於藝窩我就未接觸過, 所以no comment.
~~ 入黎睇下我個blog啦 ~~ Jenny's Kitchen

Re: 有無人參加過朗研社或藝窩的playgroup,好唔好呢??

我都有參加朗研社,她們都是一班好有心的老師,我BB從十幾個月大就參加,現在22個月,我發覺BB無論信心,語言,社交技巧都發展得很好,最緊要係佢好鐘意個老師.但我個人認為最值得係佢地既建議,當我有什麼不明白的時候,都可以問她們,只要她們有時間,都會很有耐性解答.

King King

藝窩的姊姊好有心機教小朋友   
[img align=left]http://www.my-smileys.de/smileys2/4_17_10.gif[/img][/img][/quote]

我大仔都上過藝窩playgroup,亞仔好鍾意去上堂,老師都好用心教同會傾下亞仔o既野!而+大仔4歲lar仲係呢到學緊畫畫,而細b亦有試堂,上playgroup時都ok架!只可惜因屋企有事,無人睇大o個個所以暫時上唔到!

請問藝窩係埋高明大廈0個間?
因為朋友話太子另外有一間,而太子呢間仲有其他分店.

yes!藝窩而+係高明大廈,遲d搬去太子wor!好似無分店!
Elsamouse 寫道:
請問藝窩係埋高明大廈0個間?
因為朋友話太子另外有一間,而太子呢間仲有其他分店.
‹ 上一主題|下一主題