用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請儘早下決定!
樓主: Radiomama
go

請儘早下決定! [複製鏈接]

Re: 請儘早下決定!

Janettang,

You could just call them and inform them politely!  Don't waste your time la!

Radiomama   

嘻嘻,我路過見topic很有感覺,來支持一下,我囝囝SC & KV 都是waiting list,不過我和囝囝已有心儀學校,雖然我不需要個學位,但我都好支持Radiomama的講法,希望各家長

[size=large]"讓座(學)位予有需要人仕"

簽名被屏蔽

j129 寫道:
[size=large]"讓座(學)位予有需要人仕"

j129,

恭喜你已經有一個好決定! 係邊間呢?

揀學校同買樓一樣, 係好重要

Totally agree !     
多謝各位的體諒, 我全家都等緊阿女o既後補位.
昨晚我發夢後補成功, 不過老公話夢境與現實相反喎,
真係成盤冷水照頭淋 !
睇完大家o既發表, 我覺得好warm呀!因為BK 有愛!( 肉麻左少少添)

[quote]
Radiomama 寫道:
Dear Parents,

我無幫仔仔報SC or KV, 不過我上BK睇

KM-first choice, but my husband like SC more
同daddy 傾了好多次,不過SC-waiting list,daddy好無奈地agree       [quote]
Radiomama 寫道:

恭喜你已經有一個好決定! 係邊間呢?

Re: 請儘早下決定所報讀的幼稚園!

出年先輪到我in K1.但我都係度支持下.

既然都要落決定的話. 就乾乾脆脆咁決定吧. 唔好幾度都交留學位. 等其他媽媽唔駛乾等. 又擔心. 又十五十六揀唔揀其他學校.

獅子囝生於2005年9月24日. 16個月大啦.... :-)

agree.................

lionly 寫道:
既然都要落決定的話. 就乾乾脆脆咁決定吧. 唔好幾度都交留學位. 等其他媽媽唔駛乾等. 又擔心. 又十五十六揀唔揀其他學校.

Agree. But my son didn't apply SC and KV..........too late to get the form.     
該用戶已被刪除

Hi moms,

其實儘早決定對大家都好,
‹ 上一主題|下一主題