用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無媽咪知沙田第一城的嘉德麗幼稚園好不好 ...
go

有無媽咪知沙田第一城的嘉德麗幼稚園好不好 [複製鏈接]

有無媽咪知沙田第一城的嘉德麗幼稚園好不好

有無媽咪知沙田第一城的嘉德麗幼稚園好不好

Re: 有無媽咪知沙田第一城的嘉德麗幼稚園好不好

Hi ipanna,

啱啱我囡囡返完playgroup,9堂 (1 month) 未夠我就quit咗,個人應為佢係傳統式敎學好好好悶(囡囡返咗幾堂就想借尿遁)無新意唔入腦學唔倒嘢,最重要係衛生麻麻,唔知點解成間學校一陣味,好侷咁,厠所永遠見唔倒嬸嬸,格格馬桶黃錦錦,囡囡身體唔差但幾乎返一次病一次。
至於老師......我估敎playgroup係助敎卦,so無嘜經驗咁囉。另外敎Eng & 普通話都係單向灌入法 (可能15mins時間緊迫),悶死,有時齍talk連道具都無,起碼都有D咭仔oY大佬...
而家問囡囡仲返唔返,佢會即say " NO"...

以上只係返了幾堂playgroup的感覺,其實您可以約見參觀格...

死la我好似踏得好盡....有怪莫怪,,, 有時間自己去望望la...     

Re: 有無媽咪知沙田第一城的嘉德麗幼稚園好不好

Thank you for your comment!
‹ 上一主題|下一主題