用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 2006 SC Lower 家長!(page 2)
樓主: TSLiu
go

2006 SC Lower 家長!(page 2) [複製鏈接]

C, 729 好似唔OK, 父親大人話呢度悶, 父母親大人好似book返袋鼠國, check check .

chingyu,
820係 orientation day之嘛, 821正式開, 最多叫DanDan, 亞媽, 睇得出亞媽唱歌醒過個囝啦.

danielboy,

香港天氣又熱又焗, uncle and auntie 早d 番去避暑咪好囉.

ORIENTATION 都要9:00 番學, 7:45-8:00 前出門口, 7:00-7:15 起身, 好

All,

YMCA SUMMER CAMP 朋友記得看清楚 schedule, 邊日 swimming, 邊日 out-trip, 帶定所需物品.  好多謝 TSLiu 提我咋.
大家開開心心放暑假lu.... YEAH...........

(1) JULY 29-chingyu, danielboy, 0203Ma

(2) AUG 5-danielboy, tsliu
(3) AUG 12-chingyu, danielboy, tsliu
(4) AUG 19-danielboy, tsliu, 0203Ma

[ 本文章最後由 0203Ma 於 07-7-14 00:30 編輯 ]

Sorry, 我只得819得o乍! 如果就唔到就唔好就我喇!

(1) JULY 29-chingyu, danielboy, 0203Ma
(2) AUG 5-danielboy, tsliu
(3) AUG 12-chingyu, danielboy, tsliu
(4) AUG 19-danielboy, tsliu, 0203Ma, HeiHeiMa

danielboy:
如果出年個仔畢業, 我都會唔捨得! 何況Daniel仲早一年o添! 始終入小學, 感覺上佢又大個o左!
妳呢個媽咪真係好, 唔單止了解個仔, 仲已經有咁好o既計劃! 但我而家都仲心大心細, 似乎有好多未知數, 真係唔知點揀好! 不過有時又唔諗得太多, 我揀人, 人o地亦揀我! 惟有隨緣!

講開YMCA camp就把幾火, 少話唔去喎, , ? 自己? 仲未攪清楚, 究竟驚自己走失(Ocean Park summer fun有陰影)定驚水唔d, (到我同個maid, 去學游水時要train換完衫自己執番d, 唔好心急趕住去游水, 唔係YMCA campunder or 隻襪就弊家火), ! 平時DanDan膽生毛獨立架, 今次真考起. ? Refund?

Chingyu,
, 我去RC, 所以我819OK, How about 4:307:00, .  
唔係呀! daddy唔係怕熱, 袋鼠國佢一星期打三日tennisgolf, 2日馬, HK佢以前打幾十年d波友好多唔到波喇, 又放暑假, 亞媽見佢無寥叫shopping買靚衫, 悶上加悶(亞媽又係唔do), 投訴話日日唔係打牌就買衫, or 同朋友lunch,
運動難頂, 仲笑佢似闊太, 到佢

ALL,

819 咁多人OK 便 819 啦.
約早少少好唔好?
0203Ma  你 o個 邊有無 3:30-7:30左右 的時間 or
fix dinner buffet 呢?

Hi all,
今日你d小朋友返乜暑期班呀? DanDan上晝返ICS, 下晝又打波又游水, 我體力透支唔住, 我求學少樣, 求我唔好求, 因要參加奧運喎

chingyu,
放心, 都唔會夜.

TSLiu,
K2返完,開新版好唔好?

TSLiu & chingyu,
今日Thomas & Alicia係唔係返YMCA camp呀? 報下料好嗎? 我要幫DanDan overcome嘅心理障礙

[ 本文章最後由 danielboy 於 07-7-16 07:16 編輯 ]

唔該大家入新topice "2007 SC Upper 家長 & Old Friends"再傾過!

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1061931&pid=17827751&page=1&extra=page%3D1#pid17827751
‹ 上一主題|下一主題