用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好緊張呀!創價明天會寄出取錄信呀!
樓主: Namson
go

好緊張呀!創價明天會寄出取錄信呀! [複製鏈接]

Re: 好緊張呀!創價明天會寄出取錄信呀!

To TongSzeLai , thanks for your advice.  Both my hubby and I do know the rule of game in chossing primary school.  However, we're just wondering whether 校長 of primary schools do have knowledge on 創價 when I knock the door of "直資小學".  Thanks for sharing!!
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

我星期五都收唔到信,咁係唔係唔收呀!      好失望!

醒目開學勳章

TszYingMama,

am/pm 係教學方面是一樣..
創價校車好充足,你大可放心..仲可以上落校車唔同地方
好似我仔仔 am class
上車時間係 8:20am 在葵涌梨木樹邨邨口上車大約 8:45am 到學校,
下車時間係 12:25pm 在馬鞍山恆安邨下車,放學時間係 12:00pm..

馬鞍山車同沙田車係分開架

Hello, Oscar媽:

我都是住馬鞍山的, 唔知馬鞍山是停那幾個站呢?  因我自已住新港城, 而奶奶住富寶花園, 咁上車應該新港城實有站, 但唔知富寶有冇得落車呢?

謝謝指教

嘩!! 始乎都好多馬鞍山友wor...我想問下大家你地比個細路出去九龍讀幼稚園,係咪唸住佢第時會出九龍讀小學呀?! 多謝分享!!
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

醒目開學勳章

janettang,

富寶花園應該係有站架!!你唔駛擔心校車會安排...

Oscar媽...
我係哇哈哈....之前好多謝你教我之方法..最後我都收到創價面試信..需然好可惜我最後收到的是後備信..但我亦好感謝你幫忙...謝謝
(請原諒我因ヱ作關係現在才覆你...謝謝)
恭喜各位媽媽子女入到心儀學校...恭喜!!!恭喜!!!   

Hi Oscar 媽媽,
從你那處知道很多創價的資料. 唔該哂! 今天致電創價都未能肯定可否轉到上午班. 要等註冊完及有合理原因才會考慮.  唔知機會大唔大. 有d擔心.

Oscar媽 寫道:
TszYingMama,

am/pm 係教學方面是一樣..
創價校車好充足,你大可放心..仲可以上落校車唔同地方
好似我仔仔 am class
上車時間係 8:20am 在葵涌梨木樹邨邨口上車大約 8:45am 到學校,
下車時間係 12:25pm 在馬鞍山恆安邨下車,放學時間係 12:00pm..

馬鞍山車同沙田車係分開架
‹ 上一主題|下一主題