用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到根德寄出既信呀????
樓主: WeWeWahWah
go

有無人收到根德寄出既信呀???? [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 有無人收到根德寄出既信呀????

my daughter also accept PM in Kent road

我仍未收到信,好心急 !
如果唔收,係咪都有信呀 !
Thank You !     

elainehopl,

Thanks a lot. My BP is very high that I feel dizzy.

一日未收到reject信, 都有希望.  第一, 可能明天/星期六收到, 第二, 可能寄失(下星期打去問), 第三, 可能waiting list, 有d人鍾意st cat, 可能放棄, waiting list補上.
~easybring~
該用戶已被刪除

仲未收到  
[url=http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=38179&forum=3&221]家庭式廉價BB教學資源( 12.11.03)[url/]

郵差已派信,尚未收到,我唸收o既今日寄,唔收o既就明日寄囉!     

elainehopl 寫道:
一日未收到reject信, 都有希望.  第一, 可能明天/星期六收到, 第二, 可能寄失(下星期打去問), 第三, 可能waiting list, 有d人鍾意st cat, 可能放棄, waiting list補上.
係呀! 如果ST.CAT收左我個仔,必定會放棄. 放心唔好比咁大壓力自己.我個仔IN根德園時都無唱過歌. 表演水準仲差過係ST.CAT.所以你地唔洗咁擔心.

MY son was also accepted. PM session ,Kent Rd. campus.

Frances.h

好想快的返屋企呀   

I check my letter box already, but not any result of kv, I am very unhappy too. :-|  :-|  :-|
popowong :oops: :sleep: :sick: :chair: :sleep: :party:
該用戶已被刪除

I've also received acceptance letter for AM Kent Rd. :

I can't to go to the letter box because my son is sleeping now.            

HYT,

你住邊區,我住好近都未收到,今次一定涷過水。你的小朋友表現好嗎?

我都一拖二 '冧' 咁就去開信箱 但都無信 , 失望死..  :-x

不過好似大家咁講, 就算陪跑都有reject信, 唯有明天再開, 祝大家好運!
(不過今日收到信的都是收生信, 我d playgroup mami都收到晒, 都係收生信, 唔覺有人收reject信 )

係吾係收到信的都係11號interview?
有冇收到信係吾收的?

I checked the mailbox, but no mails today.  Very disappointed!!

我唸都係唔收多啦,今日都重未收到,我有個朋友禽日巳經收到啦!我而家心情簡直down到不得了,非筆墨所能形容。 :-|  :-|      
popowong :oops: :sleep: :sick: :chair: :sleep: :party:
‹ 上一主題|下一主題