用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4
go

大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4

大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4

大家係樹繼續傾啦.....

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4

哈哈!

我第一個報到呢   

咁快又開到 Part 4 啦 ~~ 恭喜 恭喜
我又

[size=large]報到 !

點可以漏咗我呢 !               
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

[size=x-large]Good Morning!

快d

[size=large]GOOD MORNING !!

click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

[size=x-large]我來也)))))做乜無情情開part 4

[quote]
sandyaloha 寫道:
[size=x-large]我來也)))))做乜無情情開part 4

舊年的今日, 我失望而回........

一直堅持, 就會有希望 !  祝有報大天的朋友, 今次唔得, 等下次大抽獎, 再唔得就叩門, 加萬二分誠意就有機會架啦 !  

GOOD MORNING,
THANK YOU Bowiema 開個PART 4 俾我哋。
THANK YOU Edmami 講 Unit 5 Penmanship我知。
這個網真係好幫到手嫁!     

[size=medium]各位午安!o岩o岩開機, 依家先來報到!  唔該哂Bowiema! 大家可以在這裏繼續開會啦!     

[size=large]Hello.....  

LOOLOO,
今次的確比3年前輕鬆得多, 過多幾年到維維, 你既情都會不一樣呢! Bowie都入埋大天了, 佢出年讀1E班呀......我都希望所有小朋友都入到心水既小學.

報到   

LOOLOO,

有事想請教你呀,我仔係報07年小一,選左大天為自行,不過得首名5分,結果當然衰左,因我是誇區,我見你住青衣,應該都係誇區?想問第二輪大抽獎你係誇區選大天依然係第一自願還是揀同區,而係第三輪叩門成功呢,請賜教     

1A ~ 20/11功課

中 : 1. 詞改
    2. 詞(十)5個 (責罰, 不敢, 弟弟, 抱着, 知錯)
    3. 中默改簽
英 : 1. GP P.19-20
    2. Phonics /d/ /f/
    3. 22 Dict P.36 + Pen
數 : 1. 進工(十五, 十六)改
    2. 書CH.19
    3. 已派測一, 綜工(一)至(七), 進工(一)至(十)回家
      溫習 1/12交  
(但我仔仔派回的是綜工(一)至(六)及Sup Ex.1 & 2)
常 : 交作(第一冊)
其他: 1. 打針同意書+針咭
    2. 簽閱通告第116號 (有關:親子遊戲日)

Hi chaimum,
不要說請教, 舊年我都係咁 ! 2nd round 跨區當然選返大天為第一志願, 對大天一條心, 咁樣到叩門時這樣才顯得你有誠意嘛 !

chaimum 寫道:
LOOLOO,

有事想請教你呀,我仔係報07年小一,選左大天為自行,不過得首名5分,結果當然衰左,因我是誇區,我見你住青衣,應該都係誇區?想問第二輪大抽獎你係誇區選大天依然係第一自願還是揀同區,而係第三輪叩門成功呢,請賜教     

LOOLOO,

唔該晒你呀,你地大天D家長真係好好人,希望我同呀仔有幸成為你地既一份子啦 :  :  :

Edmami,
阿女話你仔仔唔見咗數學作業,揾返未呀!
要唔要幫手,因我早前將數學作業scan咗,要幫手就開聲啦!
之前阿女唔見咗本story book,同miss chan講完後都係決定用printer print返出來算啦。
不過我張d files scan到好大,如果你有yahoo or gmail 都要分4至5次嫁。
幫手就開聲啦!

Hi ,我都來報到!     

提提大家,針卡要交正本,大家交之前最好take個copy先,費事第事有醫生問起又唔記得。
況且叫小孩帶回校始終有風險會唔見,所以take個copy會好d。