用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請問最新既明報升中全攻略有得賣未??
樓主: 小彬彬
go

請問最新既明報升中全攻略有得賣未?? [複製鏈接]

Re: 請問最新既明報升中全攻略有得賣未??

yanyan0206,

What?? Shing Pao ! not Ming Pao.

If not Ming Pao, I don't want it .

Thank You.

*****BrAnDy*****bRaNdY*******BrAnDy***** @@@@@@@@@白蘭地園地@@@@@@@@@@@@ #######歡迎###歡迎###歡迎###歡迎#######

我尋日買左啦.

rclamlam,

Is it 明報升中全攻略? $?
*****BrAnDy*****bRaNdY*******BrAnDy***** @@@@@@@@@白蘭地園地@@@@@@@@@@@@ #######歡迎###歡迎###歡迎###歡迎#######

brandy,

係呀, 明報升中選校全攻略, 尋日同今日明報都有印花架, 之前都有bk家長講過, 拎印花去7-11換加$60就可以有一本(原價係$80, 不過本書印$100), 不過今年少左7-11換呀? 都會好快換完要等番貨, 如果你學校無訂就快o的去買啦.

yanyan0206 寫道:
印花在 A10 頂部右上角, 有條碼的, $60.

It's Ming Pao.

各位家長~~~
其實唔使特登買明報買明報架,
可以去明報既網頁print個印花,
去指定既換領地點換購就得架啦  

http://marketing.mingpao.com/07-08sguide/

早知就唔駛買明報啦.
ngkwaiyee 寫道:
各位家長~~~
其實唔使特登買明報買明報架,
可以去明報既網頁print個印花,
去指定既換領地點換購就得架啦  

http://marketing.mingpao.com/07-08sguide/

我都係學校訂, 不過唔知係咪你個本, 因為仲未收到    

TamamaMummy 寫道:
今收咗啦! 學校集體訂購$50, 好多嘢睇, 好厚好抵睇

bb200200

一樣架, 學校訂仲平啦, $50一本.

rclamlam 寫道:
bb200200

一樣架, 學校訂仲平啦, $50一本.

我囡也是學校集體訂購,$50 ..

大家知唔知係唔係好多7-11都無貨啦?

cherryma,
我今日係灣仔7-11換咗,唔知近唔近你,你可到這裡問下,$60仲送埋hello kitty贈品5個。

cherryma 寫道:

eeyore0511 寫道:
cherryma,
我今日係灣仔7-11換咗,唔知近唔近你,你可到這裡問下,$60仲送埋hello kitty贈品5個。

[quote]
cherryma 寫道:
[/quote]

我係將軍澳區, 明天去寶琳睇下買唔買到, 買唔到星期一先再出觀塘買, thanks!
‹ 上一主題|下一主題