用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

該用戶已被刪除

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 3

SNOOPY,
話時話,你囡囡個樣好醒目,又靚囡,
你老公一定覺得好幸福, 本來己經取左個靚老婆, 跟著又多個細靚女"TUM"佢,
我老公就成日話,本來以經取左個惡老婆,跟著又多個細洩女來激佢 :evil:

各位,
有FREE 的 英文教才DOWN LOAD
http://www.kizclub.com/index.html

lam's-mother
唔好'side'左件X'mas作品,睇下有無位可以令到佢吊起

balltsang 寫道:

天氣轉涼,你地聽日打邊爐岩晒  
傾得開心d

Hi ball  
你咁早呀 ! 今晚涼涼地, 真係好岩打邊爐, 你又黎一齊"拾拾下" 啦

朱MayMay  
等出門口上校車,所以'鼠'上黎一陣  

多謝,下次有機會先..我唔可以太夜返歸   

himbb & jennie > 多謝報料! 真係要諗諗.....
其實係一家四口子

Good Morning  
追得好辛苦

Good morning ~~

一家三口 - 同個朋友講開食自助餐, 佢 recommend 你留意下 Marco Polo Prince Hotel 香辣屋. 佢Easter 食過, 食物5錯, 又有好多 activities 俾小朋友. 大細都好開心!!!  

ANGELCHANMA 寫道:
我日頭上班, 晚上沒有工人要自己湊囡, 所以每天的私人時間只在十時後, 變了很晏才瞓!有個囡同沒有完全是兩個世界!

Me too! 阿囡冇咁早瞓, 每天的私人時間至早是十一時後......        如 好似 Vicky's mom 咁瞓咁少, 我真係5得......    

mamamui 寫道:
Good morning ~~

一家三口 - 同個朋友講開食自助餐, 佢 recommend 你留意下 Marco Polo Prince Hotel 香辣屋. 佢Easter 食過, 食物5錯, 又有好多 activities 俾小朋友. 大細都好開心!!!  

mamamui > 多謝報料!
下星期一first round 有結果啦! 各k3家長 & 小朋友 good luck!
其實係一家四口子

all

good morning

報到

~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

醒目開學勳章

早晨呀!

lam's mother / 朱maymay > 我諗我今晚要7:30至到, 因為老師今晚有位比我攝(7:10), 所以順便走1 轉, 聽日放學可以返娘家lu  

醒目開學勳章

good morning
該用戶已被刪除

himbb, may, lavender, cheerful12

聽日我地愛班生日會主角計埋owen同阿仔, 1共有5位呀      

吊飾末交,正在準備中,希望weekend攪掂  

yy13 寫道:
himbb, may, lavender, cheerful12

聽日我地愛班生日會主角計埋owen同阿仔, 1共有5位呀      

我覺得做唔難, 諗點做先難   

lam's-mother 寫道:

jennie & ball - 最後我都係是但攞條(醒)吊住就算...當完成後, 雖然唔係太靚...但好有成功咁, 因我自幼最怕做美勞, 唔係個囡真係咪攪我...囡囡話昨日低信都有小朋友交咗個雪人吊飾, 唔知係咪你哋d 小朋友呢 :

May,

今晚飯局議題, 除咗交流育兒心德及諗吓Christmas活動, 最重要係交流一吓提神秘方! 您哋個個咁稱職嘅媽咪, 除咗照顧及教導兒女之外, 好似鐵人一樣, 個個都好似唔駛訓! 小女子真的佩服到五體股地!  

Vicky'smom 寫道:
Hi, ANGELCHANMA,

you said "我日頭上班, 晚上沒有工人要自己湊囡, 所以每天的私人時間只在十時後, 變了很晏才瞓!有個囡同沒有完全是兩個世界!".   I am 200% agreed with you.  I need to take care my daughter and son every night.  After they sleep at around 9:30 - 10:00 pm.  I still need to do some housework, take a shower, .........  My 私人時間 is around 12:00 midnight......... If sometimes there are too many work in office, and not yet finished, I need to work another 2 hours.   That's why I only have 4.5 - 5 hours sleep daily.........  Poor me  :cry:

Vicky's mom

[quote]
ANGELCHANMA 寫道:
上了k3之後晏瞓是因為多了上bk睇小學資料, 有時又同d mama 傾下小學事情, 再加上我日頭上班, 晚上沒有工人要自己湊囡, 所以每天的私人時間只在十時後, 變了很晏才瞓!有個囡同沒有完全是兩個世界!
[/quote]
‹ 上一主題|下一主題